Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Glooiende lijnen in de badkamer

Keramag omschrijft hun nieuwe badkamerserie Flow als ‘architectuur op kleine schaal’, omdat de badkamerproducten als vanzelfsprekend integreren in de architectuur en de ruimte. De collectie is van de hand van de gerenommeerde architect en designer Hadi Teherani.


Vloeiende vorm

Kenmerkend voor de serie Flow is de natuurlijke, vloeiende vorm die de basis vormt voor alle producten uit de serie. Het is die glooiende belijning die de verschillende badkamerproducten als het ware laat versmelten met de ruimte waarin ze geplaatst worden. De zachte, harmonische lijnen van de wastafel bijvoorbeeld, lopen perfect over in de vlakke wand. Zo worden de badkamerinrichting en –ruimte een natuurlijke eenheid.


Keramiek

Flow biedt een uitgebreide keuze aan producten om de badkamer naar wens in te richten: twee fonteintjes (40 en 50 cm), drie wastafels (60, 65 en 70 cm) met sifonkap, een halfinbouwwastafel, een wandcloset en staand closet, een closetcombinatie, twee bidets (wand en staand) en een urinoir. Alle keramische producten hebben een vloeiende belijning en brede, glooiend overlopende achterzijden, waardoor muur en product als het ware een eenheid vormen. De volledig gladde oppervlakken van de keramische producten zorgen voor schoonmaak-gemak en optimale hygiëne. De keramische producten zijn leverbaar in wit en pergamon.


Meubelen

Voor extra sfeer en opbergruimte biedt Flow ook een meubelprogramma. Het design van de meubels sluit tot in de details aan op de vormgeving van de keramische producten. Een opvallende blikvanger is de originele vorm van de greep op de meubels. Deze heeft een golvende vorm, waardoor meubel en keramiek ook in optische zin een mooie eenheid vormen. Voor een bijzonder accent zijn de grepen naar wens uit te voeren met een gekleurde achtergrond achter de glooiende greep.
De meubels zijn uitgevoerd in mat gelakt MDF, wat uitzonderlijk is voor meubelen in dit prijssegment. De fronten worden uitgevoerd in mat wit of licht eiken. Het meubelprogramma biedt diverse losse elementen die onderling te combineren zijn. De breedtes zijn 70, 85 of 140 cm, met een keuze uit verschillende ladeopties. De wastafelmeubelen kunnen ook geïnstalleerd worden als zijkasten naast de wastafel, waarbij de maat 140 cm een bijzonder element in het meubel-programma is. Twee lichtspiegels en een kolomkast maken het meubelprogramma compleet.


Vuilwerend glazuur

De keramische producten van Flow kunnen optioneel worden uitgevoerd in KeraTect, het keramiekglazuur met extreem slijtvaste, vuilwerende werking en een blijvende glans. Op de werking van KeraTect geldt een garantie van 30 jaar.
Flow is leverbaar via de sanitair speciaalzaak.

Info: Keramag

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in