De badkamer

Geef sfeer aan je badkamer met een bijzondere wand

Aanbevolen partners

X²O logo
Als je de hele dag hard gewerkt hebt, druk met het huishouden bezig bent geweest of de hele tijd in de weer geweest bent met de kinderen, is er niets zo prettig als het nemen van een lang bad of een ontspannen douche om even helemaal tot jezelf te komen. Zie jij jouw badkamer ook als oase van rust? Maak deze oase van rust dan compleet door een badkamer foto achterwand in de badkamer te plaatsen. Wat een badkamer foto achterwand precies is en wat de mogelijkheden van deze foto op glas precies zijn, lees je in onderstaande tekst.

Wat is een badkamer foto achterwand?

Een badkamer foto achterwand is een glasplaat waar een foto op gedrukt is met een speciale printer. Deze glasplaat kun je vervolgens op diverse manieren in jouw badkamer plaatsen, zodat jouw badkamer een bijzondere uitstraling en sfeer krijgt.

Laat je bijvoorbeeld een foto van een prachtig landschap op een glasplaat drukken en verwerk je deze glasplaat in de badkamer, dan krijgt jouw badkamer een rustgevende, unieke en natuurlijke uitstraling en sfeer.

Kies je voor een foto van fleurige bloemen, dan krijgt jouw badkamer een fleurige, vrolijke en gezellige uitstraling.

Wat zijn de mogelijkheden van een badkamer foto achterwand?

Een badkamer foto achterwand kan op diverse manieren in jouw badkamer verwerkt worden. Zo kun je de foto op glas eenvoudig aan jouw badkamer toevoegen als glazen wand, waarbij je zelf kiest waar de wand precies geplaatst moet worden. Plaats de glazen wand bijvoorbeeld achter het bad in je badkamer of op een saaie, witte muur en je maakt van jouw badkamer direct een hele andere ruimte.

Daarnaast kun je de glazen wand ook gebruiken als douchewand, douchedeur of zelfs volledige douchehoek, zodat je de douche in jouw badkamer een unieke uitstraling kan geven. Hoe je jouw badkamer ook wilt verrijken met een bijzondere foto op glas: bijna alles is mogelijk. Alle foto’s op glas worden namelijk op maat gemaakt, dus je kan helemaal zelf kiezen wat het eindresultaat moet zijn. En wil je jouw keuken een bijzondere uitstraling geven? Ga dan voor een keuken foto achterwand. Een achterwand met foto kan namelijk niet alleen in de badkamer geplaatst worden, maar ook in de keuken.

Meer info: Nikkel Art

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in