Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Fora: klassieke vormen in een hedendaags design

Klassieke vormen zijn populair in de hedendaagse woonstijl. Retro-accenten, tegels met klassieke decors, kranen met een vleugje nostalgie ... Maar de badkamer anno 2006 moet vooral ook comfortabel zijn.
Met de badkamercollectie Fora slaat Keramag een brug tussen verleden en toekomst. Klassieke vormen in een hedendaags design geven de badkamer een authentieke sfeer met een tijdloze uitstraling en modern comfort.

De wastafels uit de Fora-serie grijpen terug op de oorspronkelijke vorm van de gootsteenbak en vertalen deze naar het nu. Het design doet denken aan de luxueuze traditionele Engelse badkamer, maar tegelijkertijd ook aan de compacte Amerikaanse hotelbadkamer. Robuust, helder en doelmatig zijn de kenmerken van deze serie, die zowel in een klassiek als in een modern interieur kan ingepast worden.

Sfeerbepalend
Fora is een compleet wastafelconcept, aangevuld met facetgeslepen spiegels met geïntegreerde halogeenverlichting. De serie is bewust niet uitgebreid met andere badkamerproducten zoals een closet, bidet, bad of douchebak. De wastafel is tenslotte toch de gezichtsbepalende blikvanger in de badkamer. Wanneer de wastafel wordt vervangen, krijgt de hele badkamer een nieuwe look.

Strak design met een zachte toets
Haar stevige karakter dankt Fora aan de bijzondere combinatie van rechte en gebogen lijnen. Fora oogt strak en robuust. De afgeronde hoeken van de wastafel en de glooiende waskom echter zorgen voor een zachte toets. Bijzonder is de duidelijk

aanwezige, vlakke richel aan de wandzijde van de wastafel. Daardoor ontstaat een royale aflegruimte. Bij één van de twee modellen loopt deze richel zelfs voorbij beide zijden van de wastafel, zodat ruimte ontstaat voor geïntegreerde, verchroomde handdoekstangen. Dit model is leverbaar in breedtes van 70 en 100 cm, terwijl het andere model bestaat in 52 en 70 cm breedte. De facetgeslepen spiegels bestaan in 3 breedtes, met design halogeenverlichting naast of boven de spiegel. Fora is verkrijgbaar in Alpinewit.

Voor meer informatie: Keramag.de

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in