Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

First: het bad met een betere toegankelijkheid

Met First biedt Ideal Standard een bad waarin design en functionaliteit hand in hand gaan. Eerst en vooral door de lage rand waardoor 50-plussers, kinderen en andersvaliden makkelijker kunnen instappen.


De lage rand hoeft evenwel geen beperking te zijn voor het badplezier. Dankzij een lagere afvoerplug. Hierdoor is onder de badkuip minder ruimte nodig en kan er toch evenveel water in het First dan in een traditioneel bad.
Door het verborgen overloopsysteem ontstaat een minimalistisch design met uitgebreide afwerkmogelijkheden, helemaal naar eigen smaak af te stemmen.
Tot slot vindt het First-bad makkelijk een plaats in elke badkamer, zelfs met de meest onmogelijke vorm, dankzij de brede keuze aan rechthoekige en asymmetrische uitvoeringen en afmetingen.

De badmontage gebeurt in een handomdraai. Dit vergt amper enkele minuten en een minimum aan gereedschap. Dankzij de aangepaste hoogte heb je 7 cm ruimtewinst ten opzichte van een bad met standaardhoogte.
Op esthetisch vlak is First voorzien van een supervlakke afvoer met magnetische stop en een onzichtbare overloop. Deze is in de badrand verwerkt volgens het principe van de communicerende vaten.

Meer info: Ideal Standard

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in