Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Eurolines: het beste voor de badkamer

Op zoek naar een nieuwe look voor de badkamer? Je wilt optimaal genieten van water? De Eurolines kranen van Grohe werden in een nieuw kleedje gestopt. Het resultaat is een nog betere kwaliteit en meer comfort. Nog meer redenen dus om van water te genieten.


De Eurolines kregen een schitterend nieuw design mee. Deze tijdloos moderne kranen doen het uitstekend om in het even welk type badkamer: van de luxueuze ‘goedgevoel’ badkamer tot de functionele minibadkamer.
De charme van de kranen creëert in om het even welke omgeving een toegevoegde waarde. Elk van de vier kranen heeft immers haar eigen sterke aantrekkingskracht.

Europlus
Modern, maar tijdloos. De nieuwe Europlus, voorzien van alle nieuwste technologieën, is een onbetwistbare meerwaarde voor een stijlvol badkamerinterieur. De ergonomische hendel – voorzien van Grohe SilkMove technologie – laat zich soepel sturen naar de ideale temperatuur en de gewenste hoeveelheid water. Europlus is voorzien van Grohe Starlight voor een schitterend glanzende chroomlaag.
Met deze kraan heb je ook geen nare bijgeluiden of waterslag, alleen het aangenaam ruisen van stromend water.

Eurodisc
Een mooi en sportief uiterlijk met een dynamische vinvormige hendel, dat is de Eurodisc. Deze tijdloze vormgeving voelt zich in elke badkamer thuis. Het zelfverzekerder design staat synoniem voor hoogstaande kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
Uiteraard is ook deze kraan voorzien van de nieuwste technologieën.

Eurostyle
Sinds de introductie is Eurostyle een ongeëvenaard succesverhaal. De nieuwe Eurostyle heeft een naar je toe leunende vorm, een gebogen hendel en een dynamisch ontwerp dat in elke moderne badkamer tot zijn rehct komt. De slanke vormgeving bevat de meest innovatieve technologieën.

Eurosmart
Voorzien van een nieuwe, solide metalen hendel en naar voren gebogen lijnen is Eurosmart de perfecte invulling voor elke badkamer. Deze kraan ziet er niet alleen goed uit, maar levert ook uitstekende prestaties en is ongelooflijk duurzaam. De naam zegt het al: slim design, slimme technologieën en een slimme prijs.

De vier Grohe lijnen bieden kranen voor wastafels, bidets, baden en douches en zijn beschikbaar voor zowel opbouw- als inbouwtoepassingen.

Voor meer info: Grohe.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in