Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Essentials: sober design voor de badkamer

Met vier unieke sferen voor de badkamer biedt specialist Van Marcke een antwoord op de verschillende smaken die we hebben voor onze badkamer. We belichten enkele elementen uit de design-collectie Essentials. 


De badkamer is vandaag meer dan een ruimte om jezelf in te verzorgen. Het is een heus ontspanningsoord geworden. Maar om je er echt lekker in te voelen, moet je badkamer je echt wel als gegoten zitten. We hebben vandaag allemaal zo ons eigen idee van comfort. Van Marcke speelt op die wisselende wensen in met 4 verschillende sferen. De ‘Essentials’-sfeer bundelt sobere designensembles, die verleiden door hun pure lijnen.
We zetten enkele elementen uit de Essentials-collectie in de kijker.

Pan
Pan is een ontwerp van Ludovica en Roberto Palomba. De flexibele collectie kranen is licht en eenvoudig. De in chroom afgewerkte eengreepsmengkranen hebben een lichaam en hendels in messing.
Prijs: 241,75 euro (incl. btw)

Technostar
Is een speciaal ontworpen vrijstaande wand voor ruime douches met twee bevestigingsstangen uit verchroomd messing. Dit paneel kan worden voorzien van twee zijdelingse paneeltjes.
Afmetingen: van 138 tot 140,5 cm, hoogte 230,6 cm
Prijs: 1.436,30 euro (incl. btw)

Shape
De Shape-collectie is elegant maar niet extravagant, weelderig maar zonder pretentie, en straalt zo het perfecte evenwicht uit tussen solide en organische elementen, functionaliteit en emoties.
De hardheid van het materiaal - een van de kenmerkende eigenschappen van hout - en het lichte cristalplant gaan harmonieus samen.
Elk detail roept elegantie op: spiegel, wasbakken met zachte en sensuele vormen, voet en laden die volledig verdwijnen. De collectie is verkrijgbaar in verschillende houtafwerkingen met modules in de volgende afmetingen:
123, 153, 183 cm.
Design: Michael Schmidt
Prijs: 4.234 euro (incl. btw) voor het meubel met spiegel

Aguablu
Een watervalkraan voor een stijlvolle badkamer. Het originele aspect van Aguablu wordt gekenmerkt door de enorme en geometrische vormen. Uit de vierkante opening stroomt een waterstraal die doet denken aan opborrelend water in de natuur. Dit roept het beeld op van een kleine waterval thuis.
Deze collectie is volledig vervaardigd in messing en afgewerkt met chroom en geborsteld nikkel.
Prijs Aguablu douchegarnituur: 1.424 euro (incl. btw)

Meer informatie: www.vanmarcke.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in