Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Essence is nieuwe kranenreeks van Grohe

‘Minimalistisch’ is het sleutelwoord bij Essence, de nieuwe serie badkamerkranen van Grohe. De kranen hebben een strak ontwerp met subtiele en pure cilindrische vormen, die strak horizontaal en verticaal zijn gericht. De strakke vormgeving laat zich dan ook gemakkelijk met iedere badkamer combineren.

De Essence-serie bestaat uit kranen voor de hele badkamer: een wastafel-, een bidet-, een bad- en een douchemengkraan. In alle gevallen is er een eenvoudige ééngreepsbediening waarmee zowel watervolume als temperatuur tegelijkertijd worden geregeld. Voor extra comfort en veiligheid is Essence probleemloos te combineren met de nieuwe Grohtherm-thermostaatkranen.

Strakke vormgeving
Grohe heeft bewust gekozen voor een strakke vormgeving. De cilindrische vormen zonder overbodige toevoegingen zorgen er immers voor dat de Essence-kranen toepasbaar zijn in ieder type badkamer en bij ieder type wastafel. De mousseur is geïntegreerd in het ontwerp, waardoor werkelijk niets de pure vorm verstoort. Verrassend is dan ook de hoek van 35 graden waarin het water uit de kraan komt. Dit doorbreekt stijlvol het kaarsrechte beeld dat Essence oproept.
Essence is voorzien van kalkbestendige keramische schijven, waardoor langdurig soepel gebruik gegarandeerd is.

Meer info: Grohe.be 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in