Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Egeda breidt gamma uit met accessoires van Roman Dietsche

Een toilet of badkamer is pas echt af wanneer ook de accessoires met zorg zijn gekozen en aangebracht. Door zijn gamma aan te vullen met de producten van Roman Dietsche biedt Egeda nu ook een pasklaar antwoord inzake accessoires.


Roman Dietsche Gmbh & Co. KG werd reeds opgericht in 1873 en heeft een lange geschiedenis in de fabricage van hoogkwalitatieve accessoires. Zijn jeugdige en kosmopolitische uitstraling heeft het te danken aan zijn drang naar vernieuwing en de wens om op de tijd voor te blijven.

Brede stijlkeuze
Roman Dietsche GmbH & Co. KG produceert hoogkwalitatieve uitmuntende badkameraccessoires onder 2 merknamen: De “Enzo Rodi” collectie is een hoogkwalitatief productengamma voor de doe-het-zelf markt met gepatenteerd design, de “RD” collectie, het nieuwe merk van Dietsche, zijn eerste klas badkameraccessoires, speciaal ontwikkeld voor de professionele sanitaire markt. Een brede keuze aan stijlen wordt aangeboden, van klassiek tot futuristisch, voorzien van de meest recente tijdbesparende montagetechnieken en met gepatenteerde ontwerpen.

Een uitdrukking van levensstijl
Roman Dietsche is een echte internationale firma die klaar is om aan de noden van de 21e eeuw te beantwoorden. Met mondiaal geïnspireerde ontwerpen en vernieuwingen biedt Dietsche de hoogst mogelijke kwaliteit “Made in Germany” aan via uw gekende sanitaire- en verwarmingsspecialist Egeda door een snel en efficiënt distributienetwerk van sanitaire specialisten.
Roman Dietsche garandeert korte levertijden, een hoogkwalitatief design met slimme productinnovaties en een uitgebreide garantie (tot 15 jaar)

Voor meer info: Egeda.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in