Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Een regenboog van handdouches: Grohe brengt kleur in de badkamer

Geel voor de zon, rood voor de liefde of mysterieus blauw... Het leven zit vol kleur en iedereen heeft een lievelingskleur. Dus waarom niet de dag beginnen¬ met een vrolijk vleugje kleur? De splinternieuwe Grohe Rainshower Rainbow Collection biedt alle kleuren van de regenboog in combinatie met een hoogglanzend chromen handgreep.


De Grohe Rainshower Rainbow Collection bestaat uit zes verschillende kleuren en is een onvervalst design hoogstandje. En welke van de zes nieuwe kleuren u ook kiest, trendy doucheplezier is gegarandeerd. Toegegeven, de handdouche ziet er wat ongewoon uit, met dat gat in het midden. Maar dat doet niets af aan de prestatie en kwaliteit van de handdouche.

 

Design, kleur en technologie in harmonie

Zoals alle Grohe douches is de Rainshower Rainbow Collection uitgerust met de waterbesparende DreamSpray technologie voor een perfecte waterverdeling over alle sproeigaatjes. Standaard verbruikt deze spaardouche slechts 9,4 l/min. Stel je de EcoButton in op de minstand, dan daalt het waterverbruik onmiddellijk met 40%, terwijl je douche even plezierig blijft. De aangename straal heeft nog altijd de perfecte kracht – een echt slim waterbesparend design.
De Grohe Rainshower Rainbow Collection geeft niet alleen een streepje kleur aan iedere badkamer, maar staat ook borg voor langdurig doucheplezier.

 

Meer info: Grohe - Habitos  – Douches  – De badkamer  

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in