Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Een nieuwe douchebelevenis

Het woord douchegoot is nog niet opgenomen in het Van Dale woordenboek, maar is op korte termijn een begrip geworden in de badkamer. De architect, de aannemer en de particulier hebben de trendy betegelde inloopdouche en de voordelen naar onderhoud ontdekt. Met dit concept wordt afstand gedaan van de ouderwetse, niet gebruiksvriendelijke en weinig esthetische ‘douchebak’. Inloopdouches vormen één geheel met de rest van de badkamer. Interessant ook wanneer u een dagje ouder wordt, er is geen vervelend opstapje.

 

Inox designroosters en afdekkingen uit glas

Met de Top Showerline brengt ACO Exclusive Shower de meest luxueuze douchegoot in de markt. Deze uitvoering brengt ons in vervoering dankzij de hoogstaande, elektrolytisch gepolijste hoogglansafwerking van het inox materiaal. Maak uw keuze uit de 8 roostervarianten: de inox designroosters 'Wave', 'Quadrato' en 'Flag', de betegelbare 'Tile'-versie, de volle 'Solid'-variant en de afdekkingen in zwart, grijs of wit glas. Ongetwijfeld vindt u de kleur en het design van uw dromen! En bovendien zijn de gebruikte materialen, inox en glas, de meest hygiënische materialen die er bestaan.


LED-verlichting

De verlichte douchegoot accentueert het modieuze design van de inloopdouche en brengt een rustgevende sfeer en wellness in ons leven. De 3 designroosters van de Top Showerline-reeks, 'Wave', 'Quadrato' en 'Flag', kunnen snel en eenvoudig voorzien worden van een 'lightline' LED-verlichting. Aqua-sensoren doen de LED's oplichten zodra er voldoende water in de douchegoot komt. De LED’s zullen na enkele minuten uitdoven als men de douchekraan sluit en het water verdwijnt.

Innovatief, klassevol, oogstrelend, weinig meerkost, onderhoudsvriendelijk, makkelijk te plaatsen zonder elektrische bedrading en werkend op laagspanning! Het samenspel van het hoogkwalitatieve designrooster uit inox met de LED’s zorgt voor een totaal nieuwe douchebelevenis. 4 kleuren zijn beschikbaar: blauw, rood, groen en een exclusieve 'regenboog'-uitvoering.


Meer info: Aco Passavant


Lees ook: Wetenschappers ontdekken het geheim van perfecte douche

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in