De badkamer

Een home wellness als huis-tuin-en-keuken-project

De praktische uitvoering van een eigen home wellness schrikt veel mensen af. Want daar moet je toch een hele grote villa voor hebben? Met speciale voorzieningen en dure installaties? Niet dus! Gervi maakt met een nieuwe generatie sauna’s de home wellness toegankelijk voor elke levensgenieter, of die nu op grote of iets bescheidener voet leeft.

1. Uitschuifbare sauna die past in elke ruimte

Hou je van wellnessen in je eigen vertrouwde omgeving, maar is je woonoppervlak beperkt? Geen probleem, de S1 van KLAFS past in elke ruimte, zelfs in je slaapkamer. Met zijn diepte van 60 cm neemt de cabine, wanneer je die niet gebruikt, maar evenveel plaats in als een kleerkast. Heb je zin om te relaxen, dan duw je gewoon op de knop en de S1 schuift in 20 seconden geruisloos open – een beetje als de telelens van een camera. De sauna is dan drie keer zo groot; ruim genoeg voor het hele gezin.

De sauna van de toekomst is ontworpen als een op zichzelf staande, mobiele unit. Als je naar een andere stad of een andere woning trekt, dan neem je de S1 – net als je kleerkasten en andere meubels – gewoon mee naar je nieuwe stek om er daar nog jaren van te genieten.

2. Zelfs in moeilijk te verluchten ruimtes!

Is de kamer waar je de sauna wil plaatsen moeilijk te verluchten? Of ben je supergevoelig voor geurtjes? Ook dat vormt geen enkel probleem met de S1. De sauna is namelijk voorzien van een innovatieve afzuigmodule Safe Clean Condensat.

De optionele module voert de muffe, vochtige lucht af, samen met eventuele geurtjes uit de cabine. Een actieve-koolstoffilter op basis van kokosnootschalen zuivert en ontvochtigt de afgevoerde stroom en trekt tegelijk verse lucht binnen. Die buitenlucht wordt opgewarmd door de hete lucht die naar buiten stroomt. Tot slot haalt een filter er pollen, stof, ozon en andere vervuilende deeltjes uit. Zo kun je altijd op je twee oren slapen, ook met een sauna in je kamer.

3. Cool, urban chic en makkelijk te installeren

Van polshorloges over gsm’s tot huizen, auto’s en zelfs steden, alles is vandaag smart. De sauna kan natuurlijk niet achterblijven. EASY van KLAFS bijvoorbeeld zit intelligent in elkaar en biedt, zoals we gewend zijn van het merk, een hoog niveau van comfort. Tegelijk is de sauna cool, trendy en gebruiksvriendelijk. Daarbij is de cabine in 1, 2, 3 geïnstalleerd.

Met zijn strakke looks is de knappe eyecatcher perfect geschikt voor mensen die houden van een trendy levensstijl en die naast hun drukke carrière willen genieten van het leven. Zijn flexibiliteit zal ook urban nomads aanspreken. De EASY neem je namelijk gewoon mee als je verhuist. Goed om te weten: de meeste modellen sluiten aan op een regulier 230V-stopcontact.

Bron: Gervi

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in