Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Duscholux: mateloos genieten in de badkamer

Of ze nu immens of piepklein is, luxueus of basic, tijdloos of resoluut modern, Duscholux vindt het belangrijk om in elke badkamer te tekenen voor comfort en welbehagen. We lichten twee concepten uit het Duscholux-gamma: Holydoor Top en Duscho Free Cube
 

 

Duscho Free Cube

Na een hectische werkdag gaat er niets boven de zalige dampen van een stoombad om de zinnen te verzetten en door stress verkrampte spieren te ontspannen. Alleen moesten we tot voor kort nog wel de moed opbrengen om ons na het werk naar een wellnesscentrum te slepen! Dankzij een nieuwe Duscholux-uitvinding – de kubusvormige stoomcabine Duscho Free Cube – kunnen we voortaan thuis genieten van alle weldaden van een hammam. Met haar sobere en pure vormgeving in glas en nobele materialen zal deze stoomcabine zelfs in de weelderigste badkamers niet uit de toon vallen. Integendeel: de kans is groot dat de Duscho Free Cube alle blikken naar zich toe zuigt: twee doorkijkwanden, één spiegelwand met rekjes voor verzorgingsproducten en een mooie achterwand… De binnenruimte bulkt gewoon van het comfort: geavanceerd kraanwerk, regendouche met twee sterktes, ingebouwde verlichting én een zitje met ergonomische rugleuning.
De Duscho Free Cube bestaat in twee versies : wengé of esdoorn.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf 17.000 euro exclusief btw 
 

Holydoor Top: baden én douchen in één enkele badkuip

Niets zo hemels als een warm bad, niets zo verkwikkend als een koele douche! Kiezen tussen beide is dan ook een heus dilemma wanneer er te weinig ruimte is om een badkuip én een aparte douchecabine te installeren. Om in alle rust te douchen in de badkuip zonder dat de muren en de vloer onder water komen te staan, zijn er betere oplossingen dan een ongezellig plastic douchegordijn. Want zo’n gordijn hangt niet alleen in de weg, zo gauw het nat is, raak je er ook akelig in verstrikt! Duscholux ontwerpt al jaren met de grootst mogelijke zorg douchewanden die zich vlot laten monteren op elke badkuip in acryl of metaal. De nieuwe Holydoor Top-wanden – vervaardigd in doorzichtig en sterk veiligheidsglas – zijn zowel functioneel als elegant: ranke profielen in aluminium, robuust bevestigingssysteem, scharnieren die over 180° draaien zodat de wanden zich makkelijk laten schoonmaken, ook wanneer we zelf buiten de badkuip staan. Iemand moest er gewoon aan denken! De badkuip kan worden uitgerust met één, twee of drie wanden. Wie kiest voor de optie “drie wanden”, beschikt over een heuse gesloten cabine die na het douchen tegen de muur kan plooien om plaats te winnen. Deze vernuftige en fraaie douchewanden voor de badkuip zijn een perfecte afspiegeling van de voortdurende bekommernis van Duscholux om esthetiek en techniek met elkaar te verzoenen.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf 694 euro exclusief btw

Meer info: www.duscholux.be

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in