Aanbevolen partners

samsung logo
Audio en video

Draadloze domoticabesturing dankzij Delta Dore

Heb je een draadloos domoticatoepassing van Delta Dore? Dan kun je nu de besturing compleet maken. Delta Dore biedt een app aan waarmee je de rolluiken, de poorten, de verlichting, de verwarming en het alarm mee kunt besturen.

Delta Dore pakt uit met TYXIA-automatisatie voor woningen om via een smartphone of tablet-pc je woning te besturen. Dat is mogelijk dankzij de TYDOM1000-gateway en de iTYDOM1000-applicatie voor Android- en Apple-toestellen.

Nadat de gateway aan een (Telenet-, Belgacom- of andere) modem is gekoppeld, volstaat het om de laatste zes cijfers van het MAC-adres van de TYDOM1000-gateway in te voeren in de applicatie. De Delta Dore-installatie kan nu worden aangestuurd vanop de smartphone of tablet-pc.

Bestuur alles

Met de iTYDOM1000-app is het mogelijk om de domoticatoepassingen van Delta Dore lokaal te besturen (bijvoorbeeld: rolluiken, poorten, verlichting, verwarming of alarm).

De iTYDOM1000-applicatie is gratis te downloaden en de TYDOM1000-gateway kan voor slechts € 290 (exclusief btw) worden aangeschaft.

Deze oplossing biedt een handige aanvulling op de bediening van de draadloze systemen van Delta Dore en kan eenvoudig worden geïnstalleerd, aangezien er voor de set-up geen hulmiddelen nodig zijn. Het systeem is aangepast aan zowel residentieel als commercieel gebruik.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in