Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Douchen met de natuur als inspiratie

De nieuwe Rainshower NaturalColors van Grohe zorgen voor de perfecte douche-ervaring in een natuurlijke sfeer. De nieuwe handdouches combineren awardwinnend design met sfeervolle kleuren. Met hun esthetische vorm en kleur stralen ze een uniek gevoel van harmonie uit in de badkamer.

De zes nieuwe kleuren harmoniëren op natuurlijke wijze met een hele reeks tegels en materialen die vaak worden gebruikt in exclusieve badkamers: zandsteen, kalksteen, kleisteen, marmer, leisteen en graniet. Bovendien passen de sfeervolle kleuren van de handdouches bij vele houtsoorten en helpen zo een warme sfeer te scheppen in badkamers en in gesofisticeerde kuuroorden. Rainshower NaturalColors beantwoorden aan de veeleisende verwachtingen van architecten en interieurontwerpers

De nieuwe handdouches Grohe Rainshower NaturalColors vallen evenzeer in de smaak bij designliefhebbers als bij douchefanaten.

Deze nieuwe handdouches maken gebruik van innoverende Grohe technologieën voor een perfecte douchebeleving. Zoals alle Grohe douches zijn de Grohe Rainshower NaturalColors handdouches uitgerust¬ met de waterbesparende Grohe DreamSpray¬ technologie voor een perfecte waterverdeling over alle sproeigaatjes. Dankzij de EcoButton is deze originele handdouche een uiterst intelligente spaardouche. Stel gewoon de EcoButton in met uw vinger en het waterverbruik daalt onmiddellijk met 40%, terwijl uw douche even plezierig blijft. De aangename straal heeft nog altijd de perfecte kracht – een echt slim waterbesparend design.


Meer info: Grohe 

Grohe - Paleis 7 - Stand 211

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in