Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Douchekoppen met karakter: Raindance E van Hansgrohe

Ontspannen douchen is zalig. Wie houdt er niet van dat direct contact met het element water? Bij douchen geldt: hoe groter de douchekop, des te groter het douchegenot. Het nieuwe Raindance E douchekopgamma van Hansgrohe en studio Phoenix Design is niet alleen indrukwekkend door zijn buitengewone stijl, maar ook door zijn groot formaat.

De bovengeplaatste douchekoppen met hun innovatief rechthoekig ontwerp zijn leverbaar in afmetingen van 251 x 151 millimeter over 360 x 190 millimeter tot 430 x 220 millimeter. De rechthoekige vorm is ergonomisch en komt overeen met de afmetingen van de schouders, zodat echt douchegenot over de volledige breedte verzekerd is. De zachte regenstralen lopen direct over het hoofd en de schouders en omsluiten het lichaam volledig.

Je kan kiezen uit twee straaltypes. Het Raindance E 420 AIR 2jet model verwent de gebruiker met zijn RainAir straal en de verkwikkende RainFlow stortvloed. De technologie zit netjes weggestopt achter de muur waarbij de Hansgrohe AirPower technologie het water aan de binnenzijde van de douchestraal verrijkt met lucht. Hierdoor ontstaan zachte, grote druppels, die een zachte maar verkwikkende straal produceren.

 

Liefde voor details

Het grote formaat van de XXL douchestralen heeft een elegant en discreet uitzicht: de douche richt haar straal op een grote afstand van de muur, maar blijft toch uiterst vlak. Dit creëert een gevoel van lichtheid, alsof de douche zweeft. Ondanks de ruime afmetingen zorgen de zachte, licht afgeronde randen van de douchekop voor een delicaat uitzicht. Het innovatieve ontwerp, met fijn uitgewerkte details en een volledig verchroomde oppervlak, combineert geometrische vormen met ruim geproportioneerde oppervlakken.
De liefde voor details en de nauwkeurige uitvoering worden ook weerspiegeld in de bevestigingstechnologie: als compacte plafondaansluiting of in de vorm van een smalle arm.

 

ShowerPower

De Raindance E Showerpipe combineert alle componenten in een elegant totaalconcept en kan heel snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Dit betekent dat ook bestaande badkamers kunnen worden omgetoverd tot ruimten voor echt douchegenot. De Raindance E Showerpipe heeft een dynamisch gevormd profiel, met precieze randen en vloeiende verchroomde oppervlakken. Een vlakke douchestang draagt de slanke, rechthoekige sproeikop. En voor het eerst in een showerpipe zijn er nu ook twee soorten stralen: een verkwikkende zachte doucheregen en een heldere, brede stortvloed.

De keuze van de straal en de regeling van de temperatuur en het volume van het water gebeuren zeer comfortabel op de asymmetrisch opgestelde thermostaat. Deze heeft een totaal nieuw, zacht rechthoekig ontwerp. De bedieningsknoppen zijn discreet geïntegreerd, zodat de brede bovenzijde van kwaliteitsvol glas kan worden gebruikt als rek voor doucheaccessoires. Bovendien fungeert de thermostaat als houder en verbinding voor de compacte staafhanddouche, wat flexibel douchegenot verzekert.

Meer info: Hansgrohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in