Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Douchegoot met 10% korting dankzij Habitos.be

De vraag naar een stijlvolle waterafvoer voor de douche, in harmonie met de tegelverharding, is groter dan ooit. Badkamer en doucheruimte vormen voortaan één geheel zonder vervelende opstapjes! Met de Top Showerline brengt ACO Douche de meest luxueuze douchegoot in de markt. Koop deze nu online en krijg dankzij Habitos.be 10% korting.

Deze uitvoering brengt je in vervoering dankzij de hoogstaande, elektrolytisch gepolijste hoogglansafwerking van het inox materiaal. Maak jouw keuze uit de 10 roostervarianten. Het design van jouw dromen zit er zeker bij. En bovendien zijn de gebruikte materialen, inox en glas, de meest hygiënische materialen die er bestaan.

Plaatsing douchegoot

De film van ACO toont jou de plaatsing van een Top Showerline douchegoot. Stap voor stap toont ACO hoe je tot een betegelde inloopdouche komt. Instapvriendelijk, makkelijk in onderhoud en moderner dan ooit.

10% korting op ACO douchegoot dankzij Habitos.be

  • Koop jouw douchegoot online via www.douche-shop.be
  • Maak jouw keuze uit het aanbod douchegoten en afvoerputten
  • In het winkelmandje vul je de volgende code in: habitos
  • Dankzij deze code geniet je van 10% korting op de aankoopprijs
Online betalen hoeft niet, geef gewoon het afhaalpunt van jouw keuze in. Binnen de 3 werkdagen is het product beschikbaar in het afhaalpunt. De kortingscode is geldig van 1 november tot en met 31 december 2012. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen van ACO en partners.

Meer info: Aco Passavant

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in