Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Douchebak met kussenbodem

Wellness begint bij de voeten, dat was het uitgangspunt bij Ideal Standard voor twee nieuwe douchebakken. Het hoge gebruiksgemak doet de Soft Tray met zijn zachte kussen als ondergrond onmiddellijk opvallen. De Ultra Flat springt in het oog, of net niet, door zijn strakke en minimalistische design.

Van een weldadig gevoel aan de voeten genieten lichaam en geest mee, dat is bekend. Ideal Standard heeft dat maar al te goed begrepen en biedt met de Soft Tray een zachte, comfortabele en veilige ondergrond tijdens het douchen. Om de zachte component te onderstrepen heeft het kussen een lichtgrijze kleur, wat contrasteert met de witte acryl omkadering. Het design van de gereputeerde ontwerper Marc Sadler is een echte eyecatcher in de badkamer, het surplus aan comfort zorgt voor een onvergelijkbare douche-ervaring. Dankzij de laatste materiaaltechnologie is de douchebak bovendien krasvrij en kleurbestendig. De Soft Tray is verkrijgbaar in vier afmetingen: 70 x 90, 90 x 90, 170 x 80 en 170 x 90 cm.


Design met functionaliteit

De naam van deze serie douchebakken laat weinig aan de verbeelding over. Alhoewel. Ultra Flat, een geesteskind van het meervoudig bekroonde designduo Tomas Fiegl en Achim Pohl van Artefakt, combineert een strak, puristisch design met een hoge functionaliteit. Comfort ook, door de geringe diepte van de instap en de ruime afmetingen, tot 180 x 90 cm. Hierdoor wordt het ruimtegevoel nog eens versterkt. Drie basisvormen en 21 verschillende formaten sluiten perfect aan bij elke voorkeur of programmalijn. Door het unieke ontwerp is Ultra Flat ook voor personen met een handicap een mogelijke oplossing. De douchebakken zijn verkrijgbaar in vierkante, rechthoekige of kwadrantvorm, in afmetingen variërend van 80 x 80 tot 180 x 90 centimeter.

Klik hier voor meer info over de douchelijn van Ideal Standard International.


Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in