Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Douche in design met de Raya van Kermi

De nieuwe doucheschermreeks Raya staat voor een veelvoud aan uitvoeringen en functionaliteit in het onderste prijssegment van de doucheschermen met profielen – uitgerust met een unieke intelligente versteltechniek tijdens de installatie. Optimaal uitgerust voor een installatie gelijk met de vloer beantwoordt de Raya aan de heersende rechtlijnige designsmaak.
Bodemgelijk douchen is trendy – hetzij om optische, hetzij om functionele redenen. Met een standaardhoogte van 2000 mm is de nieuwe Raya hiervoor uitstekend geschikt, en dit in het basisgamma profieldoucheschermen met echt veiligheidsglas. Naar keuze met of zonder verfijnd bodemprofieltje te plaatsen, voldoet Raya aan een moderne, puristische vormgeving.

Een absolute veelvoud aan uitrustingen en uitvoeringen

Alle uitvoeringen van de Raya zijn standaard uitgerust met comfortabele pendeldeuren, inclusief liftmechanisme bij het openen van de deur. Door het naar binnen en buiten zwaaien van de deuren ontstaat een flexibele instap en kan de douche eenvoudig verlucht worden.

Voorzien van hoogwaardig 6 mm dik éénlagig veiligheidsglas. Naast ESG helder veiligheidsglas zijn er optioneel diverse glasdecors en “SR Opaco” melkglas leverbaar. Zeer geliefd is het nieuwe “grijs” getinte veiligheidsglas.

Alle glassoorten zijn eveneens leverbaar met de onderhoudsvriendelijke oppervlakveredeling KermiClean. Hierdoor parelt het water eenvoudig van het glasoppervlak en worden kalk- en zeepresten makkelijk verwijderd. Zelfs bacteriën en ziektekiemen hebben op het oppervlakgeen vat (getest en gecertificeerd door een onafhankelijk keuringsinstituut).

De profielen zijn in alle uitvoeringen standaard leverbaar in twee profielkleuren: zilver hoogglans of zilver mat. Daarbij past natuurlijk steeds het scharnierbeslag en de ergonomische greep uit hoogwaardig metaal, strak vormgegeven, in zilver mat of chroom.

Intelligent verstelbereik – eenvoudig installatie

Raya is leverbaar in alle gangbare uitvoeringen, standaard passend op quasi elke douchebak of rechtstreeks op de betegelde vloer, met een geheel nieuw intelligent maat- en verstelbereiksysteem.

Het muuraansluitingsprofiel alleen al biedt 10 mm verstelbereik. Het speciale van de Raya is ook het verstelbereik in het scharnierbeslag. Deze biedt een bijkomend verstelbereik van 20 mm. Toch behoudt de douchewand een slank en elegant uitzicht wanneer door omstandigheden een groot verstelbereik noodzakelijk is.

De montage is even eenvoudig als voor de andere gekende doucheseries van Kermi. Het scharnierbeslag is standaard voorgemonteerd, tijdens de installatie dient echter nog de fijnafstelling te gebeuren.

Meer info:
Staat de Raya jou aan? Surf dan snel naar de website van Egeda en ontdek de verkooppunten.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in