Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Domino in de strakke badkamer

Het badkamerontwerp Domino speelt in op de hedendaagse, strak vormgegeven badkamerinrichtingen. Het ontwerp van Belgisch fabrikant Dedecker, dankt zijn hedendaagse uitstraling aan de horizontale vormgeving en de zwevende opbouw.Een karaktervolle wisselwerking tussen vlakken en volumes, materialen en kleur, gebruikscomfort en een zuivere vormgeving kenmerkt Domino.


Kleurkeuze

Wat de kleurkeuze betreft zijn er 7 stijlvolle effen kleuren (wit, pergamon, vanille, beige, 2 grijstinten en cappuccino) en 7 meer opvallende houttinten (beuk, eik, kersen, grijze eik, woodline mokka, zebrano en grijsbruine notelaar).
De wastafel is vervaardigd van kunstmarmer, een glanzend materiaal samengesteld uit kunsthars en mineralen dat eigentijds oogt en bovendien hygiënisch én onderhoudsvriendelijk is. De combinatie van een glanzend witte wastafel met een meubel in een houtkleur levert een fraai badkamerensemble op.


Zwevende opbouw

Het badkamermeubel, beschikbaar in een enkele en een dubbele opstelling, omvat een wastafelmeubel met lade, een kolomkast en een spiegelelement.
Kenmerkend voor het nieuwe ontwerp is de zwevende opbouw van het wastafelmeubel. De steunwand die één geheel vormt met het meubel, bevindt zich op 17 cm van de badkamermuur. Witte led-verlichting achter de steunwand verlicht de badkamer sfeervol en discreet.


Opbergmogelijkheden

De enkele opstelling van het badkamermeubel meet 1,1m. De ruimte links of rechts van de 49 cm brede waskom biedt plaats aan badkamerspullen. Onder de wastafel bevindt zich een 50 cm hoge lade. De volledig uittrekbare lade biedt royale en overzichtelijke opbergmogelijkheden en kan uiterst praktisch ingedeeld worden.

Een strakke greep van geanodiseerd aluminium maakt de horizontale belijning compleet. Onder het overstekende gedeelte van de wastafel en geïntegreerd in de steunwand bevinden zich 2 uittrekbare handdoekstangen.
De dubbele opstelling van het badkamermeubel heeft een breedte van 1,8 m en omvat 2 wastafels met rondom voldoende plaats voor badkameraccessoires.

Bij het ontwerpen van Domino heeft Dedecker oog voor vormgeving én gebruikscomfort. Anders dan de meeste van zijn soortgenoten heeft de Domino-kolomkast een comfortabele breedte van 50 cm waarin voldoende plaats is om ook grote badhanddoeken op te bergen.


Spiegel

Wat het spiegelelement betreft is er keuze tussen een 16 cm diepe spiegelkast of een spiegelpaneel. Beide spiegelelementen zijn afgestemd op de breedte van het badkamermeubel en afgewerkt met een tl-verlichtingsmodule.
De aanbevolen verkoopprijs - exclusief btw - van DOMINO schommelt tussen € 2.227 voor een enkele en € 3.012 voor een dubbele opstelling met spiegelpaneel.

Voor meer informatie: www.dedecker.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in