Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Delta Light brengt designoplossingen voor badkamer

De badkamer: je rust er uit van een drukke dag of verwent jezelf met een uurtje wellness. Sfeer mag dan ook niet ontbreken. En geen sfeer zonder het juiste licht. Als specialist in architecturale verlichting maakt Delta Light je badkamer nog aantrekkelijker met een nieuw assortiment verlichtingsarmaturen. Met het uitgebreide designaanbod ben je zeker van een functionele, sfeervolle en aantrekkelijke verlichting.


Lichteffect
 

De juiste lichtsfeer in de badkamer verkrijg je door een combinatie van aangepast, functioneel licht en aanvullend sfeerlicht. Bij de algemene verlichting moet je vooral letten dat je voldoende hoge verlichtingssterkte kiest. Spots uitgerust met halogeenlampen met een brede lichtbundel zijn ideaal. Inbouwspots kan je makkelijk boven het bad of douche plaatsen. Bij spiegelverlichting is het belangrijk om schaduwwerking te vermijden en de persoon te verlichten, niet de spiegel.
 

LED
 

LED-verlichting is niet meer weg te denken uit de badkamer en zijn ideaal om subtiele accenten aan te brengen. Installeer bijvoorbeeld LEDs in en rond de douche of het bad of kies voor LED-strips als indirecte lichtlijn. Ook indirecte verlichting via uplighting draagt bij tot een aangenaam, warm effect.
 

Waterbestendig
 

Specifiek voor de badkamer heeft Delta Light een nieuwe reeks verlichtingsarmaturen ontwikkeld met een IP-waarde van minstens 44. Een IP-waarde van minstens 44 biedt een degelijke bescherming tegen water invallend vanuit alle richtingen. Het accent ligt op eenvoud en essentiële vormen, met pure kleuren en materialen: chroom, wit en aluminium gecombineerd met polycarbonaat.

 

Meer informatie: www.deltalight.com

 

 

 


 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in