Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

De ultieme regenbelevenis

Grohe introduceert een nieuwe reeks Next Generation douchesystemen met Rainshower hoofd- en handdouches. Ze combineren innovatief design, hoge kwaliteitsnormen en duurzame geavanceerde technologieën.


De douchesystemen kunnen zonder veel moeite worden geïnstalleerd en zijn uitermate geschikt voor renovatie. De badkamer krijgt meteen een nieuwe look en de douchegebruiker geniet van een hoge mate van functionaliteit.
Het douchesysteem heeft een thermostaat met Grohe TurboStat-technologie voor maximaal douchecomfort en veiligheid en voor een vlotte omstelling van hoofd- naar handdouche.


Icon of Solo


De regenstralen levert de Rainshower via handdouches van 100 mm diameter. Je kan kiezen voor Rainshower Icon, een design ringvorm of Rainshower Solo, een unieke ronde vorm.

De Grohe DreamSpray- technologie zorgt voor een ongeëvenaarde douche-ervaring door een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Het Grohe StarLight chroom oppervlak zorgt voor de perfecte langdurig glanzende, vuilafstotende en kraswerende afwerking.

Rainshower Next Generation douchesystemen zijn voorzien van de Grohe EcoJoy technologie. Die beperkt het debiet tot 9,4 liter per minuut. Het comfort en het doucheplezier blijven echter ongewijzigd. Dat is genieten met een gerust geweten.


Meer info: Grohe 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in