Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

De Grohe F-digital Deluxe verandert elke badkamer in een luxueuze spa

Grohe introduceert de F-Digital Deluxe, een superdunne en intuïtieve controller. Door het aanraken van de "droge zone" controller kun je nu je eigen combinatie van licht, geluid en stoom kiezen - drie essentiële elementen die een positief effect op ons fysiek, emotioneel en spirituele welzijn.

Bediening Grohe F-digital Deluxe 

De bediening is uitermate gebruiksvriendelijk. Een Apple iPod touch 4G zorgt voor de perfecte gebruikersinterface om de combinatie van licht, geluid en stoom te regelen.

Licht module

Gebruik gekleurd licht om de sfeer van je Grohe Spa douche te veranderen. Gebruik je iPod om de LEDs aan en uit te draaien, de kleur en intensiteit van het licht aan te passen aan je stemming.

Geluidsmodule

Selecteer de afspeellijst of het album uit uw iTunes-bibliotheek die je wilt beluisteren in je Grohe Spa douche. Met de App kan je het volume van de Grohe douche luidsprekers aanpassen.

Stoom

De voordelen van stoom zijn reeds duizenden jaren gekend. De natte warmte opent de poriën van de huid om te helpen ontgiften. Vandaag is een stoomdouche is een integraal onderdeel van een echte spa.

Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in