De badkamer

Dagmar Buysse pakt uit met sleutel-op-de-badkamerdeur

Van ontwerp tot opkuis: opvolging tijdens badkamerrenovatie van A tot Z
Een badkamerrenovatie is het werk van specialisten. Zowel het tekenen van het ideale ontwerp, het kiezen van de juiste materialen als het bouwen van de droombadkamer. De vaklui van de Belgische badkamerspecialist Dagmar Buysse staan hun klanten hierin bij van A tot Z. En dat mag je echt letterlijk nemen, want de badkamer wordt zelfs gepoetst voor de klant het eindresultaat te zien krijgt. 

Je droomt van een nieuwe badkamer en hebt haar in gedachten al helemaal ingericht. Maar jouw nieuwe badkamer staat er niet in één vingerknip, er komt heel wat bij kijken. De agenda’s van onze klanten staan vol met hun dagjob, huiselijke verplichtingen en ontspannende momenten met familie of vrienden. Geen tijd - of zin - om er ook nog eens de zorgen van een badkamerrenovatie bij te nemen dus. Deze klus is het werk van specialisten. Dagmar Buysse wil zijn klanten daarom in dit proces bijstaan van A tot Z.

De keuzemogelijkheden voor een nieuwe badkamer zijn eindeloos. Je zou bijna het noorden kwijt raken. Niet als het van Dagmar Buysse afhangt. Het team van professionals helpt de klant rekening te houden met de specificaties van de badkamer, begeleidt de klant in de materiaalkeuzes en ontzorgt hem of haar tijdens de renovatie. De projectleider is daarom het vaste aanspreekpunt van de klant. Hij heeft de touwtjes in handen en houdt de controle tijdens het volledige renovatieproces. Zo hoeven klanten zich geen zorgen te maken. Hun enige bekommernis? Uitvechten wie het eerst de douche of het bad mag testen.

Alles start bij het eerste adviesgesprek, waarbij een badkamerconsultant langsgaat bij de klant thuis. Zo weet de consultant meteen van welke badkamer de klant droomt. Dit totaalplaatje gieten we in een vrijblijvende offerte met een 3D-tekening. Is de klant in de wolken met het ontwerp? Dan gaat het project van start en werkt onze projectleider een planning op.
De vakmensen starten de renovatie onder het goedkeurend oog van de projectleider.
Badkamer klaar? Niet voor alles gepoetst is.
Zo kan de klant meteen over tot de orde van de dag: genieten!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in