De badkamer

Coprox geeft elke badkamer een coole, naadloze betonlook

Vervelende voegen in de badkamer zijn verleden tijd
De Belgische badkamerspecialist Dagmar Buysse heeft een nieuw, innovatief materiaal in het gamma opgenomen: Coprox. Steeds meer consumenten zijn op zoek naar een badkamer met een naadloze afwerking om niet langer voegen te moeten schrobben. Coprox is een cementmortel die door kunsthars wordt gebonden en zo een absolute waterdichtheid garandeert. Het ultieme gebruiksvriendelijke alternatief voor tegels of regulier pleisterwerk.

Een naadloos badkamerontwerp wordt steeds populairder. Niet alleen omwille van de tijdloze look, maar ook ingegeven door het grote gebruiksgemak. Tegelvoegen vragen wat extra onderhoud, iets wat sommige consumenten liever willen vermijden. Een badkamer met Coprox als vloer- en wandbekleding biedt een perfect antwoord aan deze behoefte. 

Coprox is een tegenhanger van naadloze betonlook-afwerkingen als Mortex en Tadelakt. Deze variant bestaat uit door kunsthars gebonden cementmortel. Het uitgebreide kleurenpallet telt maar liefst 18 aardse kleuren. Deze waterdichte wand- en vloerbekleding valt dus in te passen in elk ontwerp. Een perfect alternatief voor traditionele tegels. De plaatsing neemt wat meer tijd in, omdat er rekening gehouden moet worden met droogtijden. Maar dit weegt niet op tegen het enorme gebruiksgemak van dit materiaal.


Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in