Aanbevolen partners

Zelfbouwmarkt logo
logo Franke
X²O logo
De badkamer

Closer: de douche anders bekeken

We kennen allemaal de douchezuil: een stang met daarop een element waarin de douchekop geplaatst wordt en dat in hoogte verstelbaar is. Diego Grandi vroeg zich in opdracht van Zuchetti af of het echt op deze manier moet. In Closer neemt hij afstand van de gebruikelijke vormreferentie en brengt een creatieve en functionele herinterpretatie van de douchezuil.

Het doel van Diego Grandi was niet alleen de douche opnieuw uit te vinden, maar er ook een hoogstpersoonlijk en ontspannend welzijnsmoment van te maken. Closer kun je naar eigen wens horizontaal of verticaal aan de wand bevestigen. De flexibel beweegbare arm doet in eerste instantie aan een wandarmatuur denken, maar in plaats van licht geeft ze verkwikkende douchestralen. Je kunt het spoelkopsysteem letterlijk in alle richtingen zetten. Dat maakt Closer intuïtief in gebruik. Het water stroomt vrij over het hele lichaam en zorgt voor een zachte of stevige massage. Een flinke dosis energie voor lichaam en geest.
 
Closer is vervaardigd in verchroomd messing en zal ook beschikbaar zijn in zwart. De richtprijs is 1.149,5 euro (incl. BTW). Closer wordt exclusief verdeeld door Van Marcke.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in