Brussel verwelkomt eerste Belgische Vola-studio

Gewijzigd op 1/01/1900

Volastudio Brussel
Volastudio Brussel
© Vola
Vola Round Series
Vola Round Series
© Vola

Grootsteden als München en Kopenhagen hadden er al één en nu krijgt ook ons land een eigen Vola-studio. De Deense fabrikant van design sanitair kraanwerk koos Tour & Taxis uit als locatie. Bij de voorstelling van de studio presenteerde Vola ook zijn nieuw badkamer sanitair, de Round Series: een ingebouwde papieropvangbak en tissuehouder.

 

In de studio van 200m² wordt een uitgebreide selectie van Vola-applicaties tentoongesteld. De Vola-studio fungeert als centrale ontmoetingsplaats voor (interieur)architecten, ontwerpers en andere professionele voorschrijvers. Ook particulieren vinden er advies, inspiratie en professionele begeleiding over sanitair.


Round Series

Vanaf nu behoort ook de Round Series tot het gamma van Vola. In Brussel kan je de ronde ingebouwde papieropvangbak en tissuehouder ontdekken. De ring om het product heen is beschikbaar in hoogglans chroom en roestvrij staal en de frontpanelen in allerlei kleuren. De afvalbak is verkrijgbaar als inbouwversie die met hand- of kniedruk te openen is of als ophangversie.

 

Meer info: Vola

Onze badkamerspecialisten

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven