Aanbevolen partners

samsung logo
Audio en video

Bose introduceert MusicMonitor voor pc

Bose lanceert de Computer MusicMonitor, een gloednieuw audiosysteem dat gebruik maakt van een gepatenteerde technologie die een hoge geluidskwaliteit koppelt aan twee compacte, actieve luidsprekers.


Met dit nieuwe systeem speelt Bose zijn sterkste troef maximaal uit: het juiste evenwicht vinden tussen hoge geluidsprestaties en een discrete, compacte vormgeving.

Vriend van laptop en pc
De nieuwste Computer MusicMonitor™ is ontwikkeld voor gebruik bij laptops en pc’s. Dankzij de vernieuwende hyperresonatortechnologie (dubbele, tegenover elkaar geplaatste passieve radiators) in combinatie met unieke poorten worden de diepe, lage tonen precies weergegeven. Door de passieve radiators tegenover elkaar te plaatsen treden er geen mechanische vibraties op. Zo bekomt men een uitstekende geluidskwaliteit en zeer compacte afmetingen, zonder dat de luidsprekers tijdens het afspelen gaan ‘dansen’.

Compacte kwaliteit
De compacte (6,4 cm B x 12,2 cm H x 12,3 cm D) luidsprekers zijn van hoge kwaliteit en bevatten Neodymium-Iron-Boron-magneten die, in vergelijking met traditionele magneten, een tienvoud aan magnetische energie produceren.

De elektronica van de MusicMonitor heeft een belangrijk aandeel in de hoge geluidsprestaties en het discrete formaat van het systeem. De door Bose ontwikkelde digitale signaalverwerking verzekert een efficiënte geluidsversterking en kwaliteitsweergave, ongeacht het luisterniveau. De actieve elektronische equalisatie zorgt op zijn beurt voor een goede toonbalans en een natuurlijk klinkende muziekweergave.

Aluminium behuizing
De Computer MusicMonitor heeft een behuizing van aluminium. Bose kiest niet toevallig voor dit materiaal. Aluminium beschikt over eigenschappen die het verschil maken bij dit audiosysteem: het verspreidt de warmte en weerstaat de hoge druk die wordt opgebouwd binnen de compacte behuizing. Bovendien geeft aluminium een stijlvolle en hedendaagse look aan het systeem.

De installatie van de Bose Computer MusicMonitor is kinderspel. Alle benodigde kabels worden meegeleverd. Voor de bediening van het systeem en de volumeregeling zijn er de bedieningsknoppen op de zijkant van de rechterluidspreker of een afstandsbediening.

De Bose Computer MusicMonitor is te koop bij de gespecialiseerde Bose Personal Audiodealer. De aanbevolen verkoopprijs van het complete audiosysteem bedraagt 399 euro, inclusief btw.

Meer info:  Bose

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in