De badkamer

Bold & curvy: dat zien we graag in de badkamer

De modewereld onthaalde volle curvy modellen met open armen en ook de interieurwereld rolt de rode loper uit voor bold en rond. Zo ook in de badkamer. X²O Badkamers spiegelt zich aan de modetrends en brengt rondere vormen samen met gedurfde, maar elegante combinaties naar de plek waar je goed in je vel voelen centraal staat. Van spiegels en kranen tot zelfs badkamermeubels en waskommen, alles krijgt afgeronde randen en hoeken. Weg met strak en recht, bold en curvy worden ook in de badkamer het nieuwe schoonheidsideaal.

Ronde vormen stelen de show

Balmani Fato waskom in solid surface (Prijs €340) en Balmani Mitra zwevend toiletmeubel in natuureik met Facetta tablet en Bowl waskom in solid surface (Prijs €559)

Strak, hoekig, lang... Rechte lijnen voerden lang de hoofdtoon, maar dat elan wordt nu doorbroken. Via uiteenlopende interieurelementen sluipen ronde vormen ons huis binnen. Wat in onze badkamer en toiletruimte niet anders is. Was de badkamer een catwalk geweest, dan werd met grote ogen gelonkt naar de ronde spiegels, gebogen kranen, afgeronde badkamermeubels en solide waskommen. Die vormen brengen – in tegenstelling tot rechte, harde lijnen – een rustige en zachte uitstraling met zich mee. X²O Badkamers vertaalt dit glooiende lijnenspel in jouw badkamer met collecties als de populaire Balmani en Blaufoss of stijlvolle Storke en Luca Varess.

Durf combineren

Balmani Bowl waskom in Portoro Gold marmer (Prijs €213) en Balmani Livo handenwasser in Dark Emperador marmer (Prijs €549)

Niet alleen de vorm steelt de show, ook de kleur en de print creëren een verrassend warm en speels effect. Zo pakt bij X²O het badkamermerk Balmani graag uit met de iconische tekening van marmer, zoals Carrara, Dark Emperador of Portoro Gold. Die passen zowel in een klassieke als een moderne badkamer. Dat in combinatie met een ronde en volle vorm tilt de ruimte naar een luxueuzer niveau.

Pittig accent

Blaufoss Pavilion Flat in zwart (Prijs €224) en Blaufoss Pavilion in Brushed Rose Gold (Prijs €175)

Wie houdt van een extra pittig accessoire bij een geslaagde curvy outfit, kiest voor een gekleurde kraan. De Blaufoss Pavilion kraancollectie bij X²O draagt enerzijds met een gezwinde vorm bij aan het speelse karakter, en anderzijds legt het met Brushed GunMetal, Brushed CoolMetal, Brushed Gold, Brushed Rose Gold of matzwart een stijlvol kleuraccent in de badkamer.

Meer info bij badkamerspecialist X²O.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in