De badkamer

Beleef alle nieuwigheden op Batibouw

Het is bijna tijd voor de jaarlijkse hoogmis van de bouwsector: Batibouw. De beurs bij uitstek waar iedere klusser, van elk niveau, inspiratie kan opsnuiven voor een volgend renovatieproject. Wat dacht je van een vernieuwde, moderne badkamer? X²O Badkamers biedt je massa’s tips!

Ontdek alle trendy producten

2023 wordt het jaar van kleur, kleur en kleur. Ook in onze badkamer, waar niet alleen de muren de volle laag krijgen. Het glamoureuze Brushed Champagne Gold kenden we al, maar nu komen daar ook frisgroen, sfeervol terracotta en dromerig zandkleur bij. Je vindt deze splinternieuwe tinten niet alleen in de meubelcollecties maar ook in de waskommen en in de accessoires. Is kleur minder je ding? Geen probleem, ook voor fans van de ton-sur-ton trend of de retrobadkamer hebben we de mooiste badkameritems.

Laat je inspireren door de visie van Bart Appeltans

Wij duiken de badkamer in met de bekende interieurarchitect Bart Appeltans. Als ambassadeur van X²O zal hij via verschillende projecten een pak inspiratie en tips delen. Je kan zelfs persoonlijk advies van hem winnen voor je badkamerproject, naast een vette cheque van 10.000 euro aan badkamerbudget. En da’s nog niet alles. Op de beursstand van X²O vind je een heuse droombox, ontworpen door Bart. Daarin vind je de vertaling van zijn badkamervisie en eindeloze inspiratie voor de badkamer bij je thuis. De box vind je vanaf april ook in al onze showrooms!

Kom ons bezoeken en scoor de allerbeste Batiwooow deals

Kom langs op Batibouw en ontdek er naast de droombadkamer van Bart Appeltans tal van andere nieuwigheden. Je vindt er 8 complete badkamerinterieurs in verschillende stijlen, zo over te nemen voor bij je thuis. Onze badkameradviseurs gidsen je met plezier door de allernieuwste badkamertrends en geven je professioneel advies en nuttige badkamertips. Zoals je van hen gewoon bent tijdens een bezoek aan 1 van onze showrooms. Bovendien is het nu interessanter dan ooit om voor een nieuwe badkamer te gaan. De volledige maand maart krijg je tijdens Batiwooow van 100 euro korting per aankoopschijf van 1000 euro. Zo geniet je van de allerbeste prijs.

Bezoek ons nog tot 19 maar op Batibouw, kom langs in 1 van onze 28 showrooms of scrol door ons aanbod online en laat je overdonderen door prachtige badkamerproducten.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in