Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Bassino van Kaldewei: drijven in je badkameroase

Onze badkamer wordt hoe langer hoe meer een ontspanningsruimte, en het nieuwe bad Bassino van producent Kaldewei gaat helemaal met die trend mee. Het bad meet maar liefst twee bij één meter, waardoor baders onbelemmerd kunnen drijven in het water van hun eigen badkameroase.


Luxueuze afmetingen

De luxueuze afmetingen - 200 x 100 centimeters – van het rechtlijnige, puristisch vormgegeven bad laten de bader toe zich uit te strekken en zich te laten ondersteunen door het warme water. Een comfortabel kussen ondersteunt het hoofd en de nek van de bader en zorgt ervoor dat het gezicht altijd boven water blijft in het 35,5 centimeter diepe bad. Op deze manier kan de bader het unieke gevoel van gewichtloosheid ervaren in een rustige en intieme atmosfeer. Het gewicht van het eigen lichaam valt weg en de spieren ontspannen volledig. Experts omschrijven dit als ‘floating’ en roemen de positieve effecten ervan op de menselijke psyche en op het lichaam.


Rechte lijnen

Het weldoordachte concept van de Bassino van Kaldewei overtuigt door het gebruik van rechte lijnen en bijkomende bruikbare productdetails. De ondiepe diepte van het bad vergemakkelijken het in- en uitstappen. Een bijpassende, stevige badplank is optioneel verkrijgbaar die kan gebruikt worden zowel als legplank, of als zitvlak.
Daarbij verlenen de afmetingen van de Bassino nog een bijkomende optie: het royaal gedimensioneerde ondiep vlak bad kan ook gebruikt worden om een ruime en luxueuze douche te nemen. Het bad werd ontworpen door het internationaal befaamd ontwerpbureau Phoenix Design uit Stuttgart/Tokyo. De Bassino is eveneens verkrijgbaar met de onderhoudsvriendelijke pareleffect afwerking. Het materiaal dat gebruikt is voor het bad is geëmailleerd staal van Kaldewei, dat een blijvende glans heeft en een uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid. Dit wordt nog eens onderstreept met 30 jaar garantie.


Ommanteling

Om de Bassino waar dan ook in de ruimte in te kunnen passen, is het ook leverbaar met een zelfdragende ommanteling. Die zet de rechtlijnige vormen van het bad verder op een stilistisch gewaarborgde manier en vormt een ideale ondersteuning voor het heldere designconcept van het bad om in te drijven.


Info: Kaldewei

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in