Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Baden in bekroond Belgisch design

De CX badkamerserie, het resultaat van een unieke samenwerking tussen het Belgische architectenbureau Conix en Duscholux, heeft een Good Design™ Award behaald. Het ultramoderne, gestroomlijnde design creëert een ruimtelijk effect dat je niet meer loslaat.

Het basisconcept van de collectie is gebaseerd op het principe van origami. Door het materiaal te benaderen als een blanco blad papier en het te behandelen volgens een snij- en vouwproces, creëerden we een nieuwe vormentaal gekenmerkt door de gelimiteerde mogelijkheden van papierbewerking. Het pure, minimalistische ontwerp creëert net het tegenovergestelde effect: een aangename, warme atmosfeer.
 

Contrast

Deze pure, minimalistische badkamer oogt misschien koel maar brengt net het tegenovergestelde, warme gevoel teweeg. Deze dualiteit wordt nog extra onderstreept door het contrast tussen de witte elementen (bad, douchebak, wastafel) en het Cleartec spiegelglas. De CX Bad-Series bestaan uit een vrijstaand bad, een wanddouche en een geïntegreerde dubbele wastafel.


Meer info: Duscholux

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in