Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Auping ontwerpt sfeervolle en klassieke bedtextielcollectie

Sfeervol en klassiek met een vleugje design, dat is de basis van waaruit Auping zijn nieuwe collectie bedtextiel ontwikkelde.


Inspiratie voor deze collectie zocht Auping in de natuur, met kleuren als ecru, sand, pearl grey, silver, khaki en taupe die doen dromen van sneeuw, zand, edelstenen en de jungle. Ook natuurlijke structuren en texturen dienen als inspiratie voor de designs, waaronder bijzondere bloem- en bladmotieven. Met rijkelijk borduurwerk worden deze motieven omgezet in hedendaagse dessins op hoogwaardige perkal of satijn. Ideaal voor een slaapkamer die een baken van rust vormt in het huis.


Nouveau Classic

Een eclectische sfeer met luxe accenten belichaamt het nieuwe klassiek. De kleuren zijn warm en contrastrijk zoals zwart/wit, ivoor, antraciet, gold en navy. In de dessins worden gestileerde luxeornamenten en klassieke motieven gebruikt. Hoogwaardig borduurwerk met mat en glans schakeringen zorgt voor een stijlvolle overtrek in een elegante slaapkamer.


Energy Mix

Binnen deze energieke collectie staan kleur en fun centraal. Frisse kleuren als rood, geel en fuchsia lipstick met als accentkleuren grijs en taupe zorgen voor de nodige schwung. Een mix van vormen en lijnen, met grafische en stoere accenten in print en borduurwerk op glanzende satijn zorgen voor een eigenzinnige uitstraling. Ideaal voor al wie meer wil in bed dan enkel slapen...

De prijzen voor overtrekken variëren tussen de 139 € en 179 € voor een tweepersoons overtrek en tussen de 69 € en 119 € voor een éénpersoonsovertrek.

Hoeslakens zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren, die exact zijn afgestemd op de kleuren van de overtrekken. Dit in 3 kwaliteiten: jersey, perkal en satijn.
Eénpersoons hoeslaken: 34,95 € voor perkal, 39,95 € voor satijn en 42,95 € voor een jersey versie.
Tweepersoonshoeslakens: 49,95 € voor perkal, 57,50 € voor satijn en 69,95 € voor een jersey versie.


Button Down

Auping dekbedden zijn verkrijgbaar in dons en synthetisch en de kussens in dons, synthetisch en latex. De dekbedden hebben het unieke Auping Button Down systeem. Hiermee kunnen 2 dekbedden aan elkaar vast gemaakt worden om één 4-seizoenen dekbed te creëren voor in de koudere winters. Bovendien kan met dit systeem een Auping overtrek aan het dekbed worden vastgemaakt. Zo is het gemakkelijk de overtrek over het dekbed te trekken en blijft deze ook altijd netjes op zijn plaats zitten.

Meer info: Auping

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in