Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Multi-Forma: kastensysteem op maat

Hülsta heeft zijn kastensysteem Multi-Forma uitgebreid met volledig nieuw geconcipieerde elementen en drie nieuwe frontdesigns. Zo kunnen de mooiste, hoogstpersoonlijke opbergmogelijkheden op maat worden gecreëerd.


Het Multi-Forma-concept van Hülsta is bijzonder flexibel. Uit de talloze componenten kunnen geheel naar eigen smaak en inzicht kastenwanden worden samengesteld. Hülsta bood daarbij al als gratis service het inkorten van componenten in de hoogte aan. Deze service geldt nu ook voor inkortingen in de breedte en diepte. Voortaan kan dus zonder meerprijs een nauwkeurig in de ruimte passende kast worden gecreëerd.


Fraaie frontdesigns

Multi-Forma wordt gekenmerkt door verticale en horizontale finering. Nieuw in het scala van draai-, vouw- en schuifdeuren zijn de dwars gefineerde fronten. De levendige nerftekeningen geven de kasten een bijzonder attractieve uitstraling met name in de uitvoeringen eiken zand, eiken choco en noten fineer.
De symmetrische cassettefronten ademen een Aziatische sfeer. Heel dunne latjes van echt hout verdelen de kastdeuren in witte, bruine of zwarte hoogglans panelen. Hiermee kan eindeloos worden gecombineerd.
Bij de glazen fronten is een interessante materiaalmix toegepast. De glazen panelen zijn aan de achterzijde gelakt in de kleuren wit, bruin of zwart. Elk paneel wordt op elegante wijze door drie dwars gefineerde friezen opgedeeld. Ook hier zijn weer talloze combinaties mogelijk, omdat de friezen verkrijgbaar zijn in licht eiken zand, donker eiken choco en in noten fineer.


Veelzijdige kastinterieurs

Hülsta heeft niet alleen oog voor esthetiek en duurzaamheid, maar ook voor gebruiksgemak. Daarom is het interieur van het Multi-Forma-programma geheel opnieuw ontworpen. Er zijn laden met houten of glazen frontdeel, met of zonder vakverdeling voor stropdassen of lingerie, schoenenlades, met stof beklede ladebakjes, kledingroedes en een slimme kledinglift. Bovendien zijn de lades 100% uittrekbaar en voorzien van softflow. Ook biedt het programma prachtige accessoires zoals kledinghouders en met stof beklede opbergdozen.
Een naar boven en onder schijnende lichtlijst, waarvan de snoer onzichtbaar is weggewerkt in de plank, schakelt door middel van een bewegingsensor automatisch aan en uit. Met deze veelzijdige componenten kunt u het interieur van uw Multi-Forma kastenwand precies afstemmen op uw persoonlijke wensen. Alle interieurs zijn verkrijgbaar in wit laqué en in licht of donker fineer.

Meer info: www.huelsta.be  

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in