Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Aria: de nieuwe kraan voor badkamer en keuken van Grohe

Aria, de nieuwe kranenlijn van Grohe is werkelijk bekoorlijk. De zachte, vloeiende lijnen maken de kranen erg aantrekkelijk en nodigen uit tot aanraken. 

Het meest in het oogspringende kenmerk van de Aria tweegreepskraan is de diagonaal uitgesneden grepen met hun ultrazacht oppervlak. Zij staan garant voor die onmiskenbare, sensueel vrouwelijke uitstraling. Andere opvallende designkenmerken worden gevormd door de zachtjes gebogen uitloop en de vloeiende lijn van het kraanlichaam. 

Duurzame kraan

Binnenin het stijlvolle lichaam staat de Grohe Carbodur technologie garant voor een jarenlange vlotte werking. Voor duurzame glans en hoge krasbestendigheid tekent dan weer Grohe StarLight. Het unieke design verleent elke keuken en elke badkamer een meerwaarde. De technologie en de materialen vormen de garantie voor de typische Grohe kwaliteit.

Stijlvolle kraan

Aria past perfect in elke omgeving – van de meest stijlvolle badkamer waar welzijn, schoonheid en relaxatie het hoge woord voeren tot de sobere, knusse keuken waar het gezellig keuvelen en samenzijn is. Aria kranen zijn beschikbaar voor wastafels, badkuipen, douches, bidets en de keuken. Er bestaat ook een kleinere uitvoering voor toiletruimten. Bovendien is voor Aria een ruime waaier van bijbehorende accessoires beschikbaar.

Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in