Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Aquastone: waterdichte douchebak in natuursteen

Aquaconcept gaat een stap verder in het afleveren van volledig voegloze doucheruimtes. Hun nieuwe Aquastone is een douchebak uit natuursteen, die in één stuk geleverd wordt op maat van ieders persoonlijke wensen. Het minimalistische design van de douchebak kan uitgevoerd worden in verschillende steentypes.

Massieve natuursteen

Een acrylondergrond of uitbetegelde vloer voor een douche zijn compleet passé. Vooral omdat na verloop van tijd water in de voegen van een betegelde ondergrond sijpelt, met vochtproblemen tot gevolg. Bovendien vergt de verkleuring van tegelvoegen veel onderhoud. Badkamerspecialist Aquaconcept speelt hierop in en ontwikkelde met Aquastone een perfect waterdicht systeem in natuursteen dat tegelijk heel ‘chic’ staat. Alle douchetypes met volle glaspartijen worden rechtstreeks op een blok in massieve natuursteen gezet, die de douchebak vormt. Het douchewater wordt uiteraard met een naadloos afvoersysteem afgevoerd. Er is keuze tussen Belgische blauwe hardsteen, Carrara-marmer uit Italië, witsteen of budgetvriendelijke verzoete graniet uit het Oosten. Alle vormen en maten zijn mogelijk evenals een gebouchardeerde (gepuntbeitelde) antislipzone, volledig of gedeeltelijk, naar keuze.


Minimalistisch design

Volgens de omgevingscurve van de badkamer kan er zelfs een uitsnijding/uitsparing voorzien worden in de steenplaat. Er is een lage, en dus veilige overstapdrempel en het geheel oogt modern en minimalistisch. De Aquastone-natuursteenblok is 30 of 50 mm dik, met een inox rooster of verchroomde ronde afvoer. Overigens kan men ook lavabo’s op maat laten maken in Aquastone.


Visualiseren

Aquastone past perfect in de succesformule van de doucheconcepten van Aquaconcept. Die bestaan uit: volle, profielloze glaspartijen; inox voor scharnieren, handgrepen en bevestigingsmateriaal; en een waterdichte ondergrond in natuursteen (Aquastone). Aquastone en je droomdouche kun je overigens altijd visualiseren en budgetteren via een gebruiksvriendelijk online 3D-configuratiesysteem op de website van Aquaconcept.

Daar vindt men ook het complete aanbod van douchedeuren en -wanden, douchebakken, wandbekleding, lavabo’s, spiegels en binnenhuisglas dat Aquaconcept aanbiedt.


Meer info: Aquaconcept 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in