Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Aquademie: wegwijs in Hansgroheproducten

Met de opening van zijn Aquademie in Anderlecht wil Hansgrohe de banden met zijn verdelers en klanten aanhalen. Het nieuwe initiatief verenigt een opleidingscentrum voor specialisten en een belevingsshowroom waar producten in werking worden getoond.


De Anderlechtse Aquademie kwam er naar het voorbeeld van het trainingscentrum in het Duitse moederhuis van Hansgrohe en Axor. In het opleidingscentrum geeft Hansgrohe de specialisten van zijn verdelers een beter inzicht in design en de producteigenschappen.
“Onze merken staan bekend om hun innovatie. We komen dan ook dikwijls met gloednieuwe technieken. Om het hoogste gebruikscomfort te kunnen garanderen, moeten die technieken ook correct geïnstalleerd worden. Vandaar dat we installateurs die knepen willen bijbrengen in onze Aquademie,” vertelt Patrick de Francquen, marketing en communicatiemanager bij Hansgrohe België.

De Aquademie is er om alle installateurs, architecten, ontwerpers en groothandelaren in België de juiste knowhow en laatste innovaties te tonen. Gespecialiseerde lesgevers doorlopen zowel in dag- als avondlessen alle stappen die nodig zijn om de Hansgrohe- en Axorproducten aan te sluiten. Op testbanken in de showroom kunnen de cursisten meteen de theorie omzetten in de praktijk. “Het trainingscentrum richt zich niet alleen tot installateurs, maar ook verkopers van groot- en kleinhandel. De consument heeft er alle belang bij dat onze vertegenwoordigers alles weten over onze producten. Zo hebben we ook oog voor de designgeschiedenis van onze merken.”


Meer info: Hansgrohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in