Aanbevolen partners

Zelfbouwmarkt logo
X²O logo
logo Franke
De badkamer

Als uw douche écht op maat mag zijn

Publireportage

U droomt ervan uw badkamer om te toveren tot een wellnessparadijs. Een plek op te relaxen, uzelf te verwennen. Precies naar uw eigen wensen en stijl. Aquaconcept, specialist in doucheconcepten op maat, heeft alles in huis om dit te realiseren.
Ons aanbod omvat zowel op maat gemaakte douches als regelbare standaardoplossingen. Altijd uit duurzame materialen, die modern design koppelen aan onderhouds- en gebruiksgemak. Een douche tegen een schuine wand of de inloopopening aan een bepaalde zijde? Dat kan. Onze vaklui staan in voor een juiste opmeting en onze dealers zorgen voor de perfecte plaatsing. Zo wordt uw beschikbare ruimte optimaal benut en geniet u van sfeer én comfort.
 

Betrouwbare ervaring

Met Aquaconcept kiest u voor ervaring en voor betrouwbaarheid. Sinds 2005 zijn we uitgegroeid tot de grootste speler op de Belgische markt voor douches op maat. Onze innoverende doucheconcepten onderscheiden zich door een minimalistische design met grote, profielloze glaspartijen. Bij de ontwikkeling volgen we de nationale en internationale designtrends op de voet. Aquaconcept staat voor uitstekende Belgische kwaliteit  met een hele lijn die in België gemaakt is. Ook met kwaliteitsvolle service, snelle leveringen en gedegen vakmanschap maken we het verschil. Onze passie voor precies maatwerk garandeert u een installatie zonder zorgen.

Een persoonlijke toets

Onze Personallijn maakt de stoutste douchedromen mogelijk. Met op maat gemaakt, innoverende doucheconcepten bieden we u een comfortabele douchebeleving in elke ruimte, groot of klein. Daarbij werken we alleen met duurzame materialen, zoals veiligheidsglas,inox, Corian®, enz.
Nieuwbouw of renovatie? De grote glaspartijen van onze inloop- en doorloopdouches volgen altijd de contouren van de muur, ook al is die schuin. De perfecte plaatsing staat of valt met een accurate maatopname, waarvoor we zelf instaan. En wij realiseren uw doucheproject niet alleen zonder zorgen, maar ook opvallend snel en efficiënt.

Italiaans design

In onze Designlijn draait alles om stijl, met veel aandacht voor Italiaans design – geassembleerd in België – en piekfijne afwerking. U kiest uit een ruim aanbod eigentijdse standaard douchedeuren en inloopdouches met grote regelbaarheid. Deze aanpasbaarheid op hoogte en breedte garandeert u een bijzonder en verzorgd resultaat. Dit gamma is zowel met als zonder profielen beschikbaar en er is keuze uit meer dan  glassoorten. Wij helpen u ook spelen met de beschikbare ruimte van uw badkamer.

Betaalbare kwaliteit

Met onze Comfortlijn bewijzen we dat stijlvolle designdouches niet duur hoeven te zijn. Dit gamma omvat standaardproducten in standaardmaten aan een betaalbare kwaliteit: inloopdouches, douchewanden, draaideuren als dan niet met zijpanelen. Dankzij de grote regelbaarheid (tot 19 cm) passen de onderhoudsvriendelijke douches perfect in verschillende situaties. Bovendien zijn ze steeds vlot uit leverbar uit stock, zodat installatie snel kan gebeuren.
Kortom , waarom kiezen voor Aquaconcept? De Belgische specialist in designdouches op maat, met ook ruime keuze standaardoplossingen met grote regelbaarheid , voor elke ruimte en ieder budget.

Meer info: www.aquaconcept.be

Publireportage

De redactie van Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in