Aanbevolen partners

samsung logo
Audio en video

Alle audio en video in één toestel

Marmitek introduceert de Connect236. Een Scart switch met zes ingangen voor verschillende bronnen, drie uitgangen naar verschillende apparaten en maar één scartkabel naar uw TV. Dat betekent dat je nooit meer kabels hoeft te verwisselen.


Marmitek introduceert de Connect236. Een Scart switch met zes ingangen voor verschillende bronnen, drie uitgangen naar verschillende apparaten en maar één scartkabel naar uw TV. Dat betekent dat je nooit meer kabels hoeft te verwisselen, want alle apparaten blijven ingeplugd. Daarnaast heb je aan de voorkant van de switch een tulp ingang om bijvoorbeeld de spelcomputer of laptop snel even aan te sluiten. Met drie uitgangen kan je tegelijkertijd een programma opnemen op je harddisk en een DVD’tje kijken, terwijl de kids boven tv kijken via de decoder.

De Connect236 biedt een ongekend gebruiksgemak. Je kan alle digitale en analoge audio- en videoapparatuur erop aansluiten en met één afstandsbediening kies je welk signaal je wilt bekijken. De Connect236 selecteert daar automatisch het juiste audiokanaal bij (SD, Dolby ProLogic of Dolby Digital 5.1/7.1) voor optimaal Home Theatre plezier. En ook wanneer je overschakelt van een DVD naar een game of televisieprogramma, schakelt de audio gewoon mee. Daarbij is de Connect236 zowel S-VHS als RGB compatible. Geschikt voor alles en iedereen.


Complex wordt eenvoudig

Dankzij de volledige matrix functie van de Connect236 sluit je alle gewenste apparatuur tegelijkertijd op de Scart switch aan. Met 6 analoge audio/video ingangen, 3 digitale audio ingangen, 3 analoge video- en audio-uitgangen èn een digitale audio-uitgang, is geen apparaat te gek.
Dat scheelt niet alleen enorm in het aantal kabels dat in het zicht ligt, maar ook in het gebruiksplezier voor het hele gezin. Want de Connect236 maakt de bediening van audio- en videoapparatuur heel eenvoudig: gewoon aanzetten en genieten maar. Ook het aansluiten van een tweede televisie is gemakkelijk en kan zowel draadloos als bedraad. Je kan een kabel trekken van de tweede tv naar de Connect236, een draadloze verbinding maken met een Marmitek videozender of het bestaande COAX netwerk in huis gebruiken voor signaalverzending met een modulator.


Uitvoering

De Connect236 is ontworpen voor de moeiteloze en optimale samenwerking van al uw apparatuur. Het apparaat is klein en compact, met alleen functionele aansluitingen en knoppen. Aan de voorkant geeft het LCD-display je alle informatie over de apparaten die zijn aangesloten. Zo maakt Marmitek al uw audio en video in één klap even gebruiksvriendelijk als esthetisch. De Connect236 heeft een adviesprijs van 79,95 euro incl. BTW.

Meer info: www.marmitek.com  

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in