Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Abano Basic: Stomend genot in de badkamer

In de hedendaagse badkamer gaat het al lang niet meer over hygiëne alleen. Genieten en ontspannen zijn de nieuwe badkamerbegrippen geworden. Hoesch Design speelt in op deze wellnesstrend en stelt de stoomdouchecabines Abano Basic 900 en 11OO voor. De Abano Basic 900 is een stoomdouche op maat van 1 persoon, de douchecabine Abano Basic 1100 biedt plaats aan 2 personen. Om zalig te genieten in de badkamer.

Doordat de douchecabine altijd in een hoekopstelling staat, hoef je niet over een enorme badkamer te beschikken om van de weldaden van een stoomdouche te genieten. Het kraanwerk dat in de hoek opgesteld staat en de opklapbare zitjes van zwarte kunststof zorgen bovendien voor een optimale bewegingsvrijheid.

Ontspannen stoombad

Abano Basic, vervaardigd van hoogkwalitatief sanitair acryl, is standaard uitgerust met diverse waterfuncties die ervoor zorgen dat je je na een verkwikkende douche of een ontspannend stoombad als herboren voelt. Naast de regelbare handsproeier en de thermostatische douchekraan die garant staat voor een constante watertemperatuur, is de stoomdouche Abano Basic voorzien van 3 jets die jouw nek verwennen. 8 jets masseren de rug (in de duocabine zijn de jets in tweevoud aanwezig).

Geurige stoom in de douche

Een geurdispenser voor de verspreiding van je favoriete aromatische olie tijdens het stomen, halogeenverlichting voor extra sfeer en voldoende aflegvlakken voor alle douchebenodigdheden maken het comfort compleet.
De stoom wordt aangemaakt in een roestvrijstalen stoomgenerator die bestand is tegen water met een hoge hardheidsgraad.
De douchedeur is vervaardigd van veiligheidsglas dat een Everclean-oppervlaktebehandeling onderging. Dankzij deze behandeling laat het water dat van het glas loopt nauwelijks kalk- of vuilsporen achter, wat het onderhoud aanzienlijk beperkt.

Veilig voor kinderen

Ook qua veiligheid kun je op Hoesch Design rekenen. Naast een kinderveiligheid beschikt de cabine over een automatische veiligheidsfunctie die alle functies  na 1 uur uitschakelt.
Deze stoomdouche is een compleet systeem met douchebak, kraanwerk en aansluitingen voor water en stroom. De douchecabine sluit naadloos aan tegen de muur en is in de hoogte verstelbaar via een regelbaar onderstel, afgewerkt met een afneembare plint.

Bij onderhoud of een eventuele herstelling is de techniek van de stoomdouchecabine gemakkelijk bereikbaar via een speciaal luik, zonder dat er kap- of breekwerk aan te pas komt. 

De aanbevolen verkoopprijs van de ABANO BASIC 900 van HOESCH DESIGN bedraagt 5.579 euro, excl. btw. Voor de ABANO BASIC 1100 betaalt u 5.961 euro, excl. btw.

Voor meer info: Hoesch-design

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in