Bouwen en de wet

Kangoeroewonen

Kangoeroewonen is intussen gekend als een bouwconcept waarbij twee gezinnen samenleven in één woonvorm. Kangoeroewonen vraagt heel wat aandachtspunten:

Daarom dat we freelance journaliste Femke Coopmans - tevens auteur van het boek ‘Kangoeroewonen, een mens- en budgetvriendelijk woonidee’ uitnodigden om het concept hier te verduidelijken.
Mocht u daarnaast nog vragen hebben over Kangoeroewonen, kan je je vragen aan Femke Coopmans kwijt in onze vragenrubriek

Over Femke Coopmans:

Eind september 2005 was het zover! Niet zonder trots konden wij ons boek Kangoeroewonen voorstellen. Wolfgang Verraes, zaakvoerder van Young Budget Homes, had me gevraagd dat samen met hem te schrijven. “Want iedereen is al lang overtuigd van de voordelen van kangoeroewonen, maar er zijn nog zoveel onduidelijkheden”, vond hij. Ik mocht te gast zijn bij enkele ‘ervaringsdeskundigen’ die zelf voor een kangoeroewoning kozen, klopte aan bij architecten, advocaten, notarissen en overheden. Werd vooral door die laatsten ook wel eens van het kastje naar de muur gestuurd. Maar dat maken wel meer mensen mee die willen bouwen! Beter dus dat ik het één keer deed en dan alle kennis bundelde in een handig kleinood. Dat was iets voor een freelance journaliste die haar tanden met plezier in dit onderzoek zette.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in