Verwarming

‘Haute chauffage’: de 10 hipste designradiatoren

Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
Easykit logo
Zehnder Group
Viessmann Belgium logo
Bulex logo
Logo DRU
Antargaz
Logo Remeha - Verwarming
Bosch
Functioneel, maar ook hip en superstijlvol: de radiator van nu is een functioneel kunstwerk dat elke kamer opfleurt. Deze tien designradiatoren laten gegarandeerd niemand koud.

1. Vlijmscherp design

De Blade Radiator werd ontworpen door Peter Rankin als tegenreactie op de doorgaans minder aantrekkelijke radiatoren. Deze ecovriendelijke radiator met originele surfbordlook bespaart energie én heeft ook een speciale hanger om je handdoek warm te houden.

2. Muurbloempje

De Anastasia Radiator van designers Anna Filippini en Federica Ravera is volledig gemaakt uit metaal, en je kunt kiezen uit verschillende afwerkingen voor deze Victoriaanse parel: van modern tot prachtig.

3. Doolhofhitte

Verlies jezelf helemaal in het geweven design van de Lattice Radiator. Een statementstuk voor in élke kamer.

4. Camera, lights, action!

Perfect voor de filmfan, de radiator Slimline Movie. Ontwerper Mariano Moroni laat je je handdoeken op een verwarmde filmstrip hangen, met Hollywood-waardig design.

5. Spiegeltje, spiegeltje

Wie is de mooiste verwarming van ’t land? De glazen radiators van Wickes, natuurlijk. Die verwarmen op basis van een infraroodtechnologie voor een gezondere en energie-efficiënte warmte.

6. Donutdesign

Een watertandend ontwerp, de radiator Zero Otto van Francesco Lucchese. In het midden is zelfs een ruimte voorzien voor essentiële oliën, zodat je je handdoeken je favoriete geur kunt meegeven. Design voor je ogen én je neus!

7. Brandende kunst

Dat kunst ook functioneel kan zijn, bewijzen deze designerradiators Metacrylic van James Di Marco. Met zijn verschillende afwerkingen (cijfers, vierkanten, takken, bubbels…) toveren ze elke ruimte moeiteloos om tot een atelier.

8. Ring of fire

Werp je handdoek in de ring: de Solor radiator van de hand van Paul Priestman. Een echte aluminium blik- en handdoekvanger in je badkamer met een uniek staaltje verwarming.

9. Explosief ontwerp

Stijlvol, modern en 100% onverwacht: met de Radeco Atom Radiator maak je de verborgen wetenschapper in jezelf helemaal wakker.

10. Futuristische spiraal

Deze EOS Round Radiator van Mario Talin laat je een reis in de teletijdmachine maken, met zijn futuristisch ringenontwerp, perfect op maat van je handdoeken in de badkamer.
Auteur: Delphine Creemers - Oktober 2016 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in