Sanitair
Verwarming
Elektrotechnieken
Woonbesprekingen

Easykit Slimme Zelfbouw opent twee nieuwe toonzalen

Auteur: Easykit

Easykit Slimme Zelfbouw opent twee nieuwe toonzalen in Beerse en Sint-Truiden. Met de opening van deze twee nieuwe filialen verstevigt Easykit, als marktleider in zelfbouwoplossingen, haar aanwezigheid in de Kempen en Limburg en staat de teller ondertussen op 11 toonzalen in Vlaanderen.

Trots op deze realisatie

Roel Van den Eynde, marketing en communicatie manager: “De opening van onze twee nieuwe vestigingen in Beerse en Sint-Truiden zal jammer genoeg omwille van de coronacrisis niet gepaard gaan met een heus openingsfeest. We zijn anderzijds bijzonder trots dat we in dezelfde maand twee mooie toonzalen kunnen openen, dit is een unieke prestatie. We hebben al de nodige sanitaire veiligheidsmaatregelen getroffen om onze klanten veilig te kunnen ontvangen en te begeleiden bij het realiseren van hun droomwoning.” Jo Michiels, sales manager: “We blijven investeren in nieuwe toonzalen om onze slimme zelfbouw dichter bij onze klanten te brengen. Persoonlijke service en support zijn onze kernwaarden en waar kan je deze beter geven dan via een persoonlijk contact met één van onze 55 zelfbouwcoaches in één van onze 11 toonzalen! Met de opening van Beerse is dit onze tweede toonzaal in de Kempen en met de toplocatie in Sint-Truiden brengen we onze zelfbouwoplossingen nu ook naar het mooie Haspengouw. We hebben zelf al onze duurzame woningtechnieken toegepast bij de bouw van onze toonzaal in Beerse en de grondige renovatie van onze toonzaal in Sint-Truiden. Zoals bij onze klanten hebben wij ook bij onze projecten gestreefd naar zo zuinig mogelijke installaties.”

Meer dan 4500 slimme zelfbouwers per jaar

David Janssens, CEO: “via onze Easykit toonzalen begeleiden we jaarlijks meer dan 4500 zelfbouwers met het plaatsen van hun eigen technieken. Dit is een verdubbeling in nog geen 5 jaar. Hiervoor kunnen we rekenen op een team van ruim 115 gemotiveerde medewerkers! Met onze Slimme Zelfbouw oplossingen zorgen wij ervoor dat iedereen de kans krijgt om op een betaalbare manier een eigen comfortabele, kwaliteitsvolle én energiebewuste woning te bouwen of verbouwen.” In de Easykit toonzalen kunnen klanten terecht voor een compleet aanbod innovatieve zelfbouwoplossingen. Easykit toont door middel van technische opstellingen en de deskundige uitleg van de Easykit coach hoe eenvoudig het is om zelf je verwarming, ventilatie, elektriciteit, zonnepanelen of sanitaire installatie te plaatsen. Er is tevens een opleidingsruimte waar klanten de knepen van het vak leren. Naast de toonzaalruimte is er ook een ruim magazijn met afhaalbalie zodat naast de leveringen aan huis klanten ook voor een afhaling terecht kunnen in het filiaal. Je kan Easykit Beerse terug vinden op het nieuwe Bedrijvenpark Beerseheide op de voormalige terreinen van Suez. De toonzaal in Sint-Truiden bevindt zich op de Industrielaan, parallel met de N80.

Over Easykit Slimme Zelfbouw

Missie

Om de droomwoning te realiseren van bouwers én verbouwers, alsof het de onze zou zijn, begeleidt EASYKIT iedereen op een toegankelijke en betaalbare manier samen met een persoonlijke zelfbouwcoach. We doen dit sinds 1994 met een compleet, innovatief en duurzaam aanbod woningtechnieken én een gegarandeerde, blijvende service.

Easykit Slimme Zelfbouw bestaat als zelfbouwformule reeds 25 jaar, stelt 115 mensen tewerk en telt 11 toonzalen in Melle – Kontich – Roeselare – Rotselaar – Geel – Hasselt – Maldegem – Groot-Bijgaarden - Sint-Niklaas en nu ook Beerse en Sint-Truiden.

Bezoek hier een Easykit toonzaal. 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in