Verwarming
Wat is duurzaam bouwen
Bouwen in de toekomst
Energie
Water

De Panasonic warmtepomp: kampioen van de energiezuinige warmte uit de lucht

Auteur: Desco

Als het op verwarming aankomt, is de warmtepomp veruit de meest energiebewuste en energiezuinige keuze. Een warmtepomp werkt namelijk niet op fossiele brandstoffen. Tot 80% van de benodigde energie haalt deze uit de buitenlucht. Slechts 20% komt van toegevoegde elektriciteit. Een warmtepomp werkt met lagere temperaturen in het verwarmingscircuit dan een klassieke verbrandingsketel. Dit maakt de warmtepomp met name geschikt voor een systeem op lage temperatuur (zoals vloerverwarming).

Desco kiest voor het rendabele Aquarea assortiment van Panasonic. De enige warmtepomp die minder elektriciteit verbruikt en dankzij de modulerende werking haar onderdelen spaart. Panasonic is een wereldleider in warmtepomptechniek. Qua kwaliteit kan je dus op beide oren slapen. Ook letterlijk, met een werking die nooit boven het geluidsniveau van een fluistergesprek uitstijgt. Aquarea kan het hele jaar door warm water brengen en actief koelen in de zomer. Zelfs in putje winter (tot -20°) zorgt deze warmtepomp voor betrouwbare verwarming en sanitair warm water.

Elk toestel van Panasonic Aquarea kan je via Smart Cloud en Service Cloud vanop afstand aansturen of monitoren. Dankzij hun CO2-vrije werking, beperkte kostprijs, geldende subsidies en uitgebreid gamma is een lucht-water warmtepomp absoluut de optimale investering vandaag.

Meer weten? Bekijk de folder.

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Charleston Bar

Zehnder

Zehnder Charleston Bar
Door het hoge vermogen van de Zehnder Charleston Bar wordt ook een grote badkamer aangenaam warm. Grote en kleine handdoeken trouwens ook. Dankzij de variabel monteerbare handdoekhouder zijn zij steeds binnen handbereik en voorverwarmd. Leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in