Verwarming
Wat is duurzaam bouwen
Bouwen in de toekomst
Energie
Water

De Panasonic warmtepomp: kampioen van de energiezuinige warmte uit de lucht

Auteur: Desco

Als het op verwarming aankomt, is de warmtepomp veruit de meest energiebewuste en energiezuinige keuze. Een warmtepomp werkt namelijk niet op fossiele brandstoffen. Tot 80% van de benodigde energie haalt deze uit de buitenlucht. Slechts 20% komt van toegevoegde elektriciteit. Een warmtepomp werkt met lagere temperaturen in het verwarmingscircuit dan een klassieke verbrandingsketel. Dit maakt de warmtepomp met name geschikt voor een systeem op lage temperatuur (zoals vloerverwarming).

Desco kiest voor het rendabele Aquarea assortiment van Panasonic. De enige warmtepomp die minder elektriciteit verbruikt en dankzij de modulerende werking haar onderdelen spaart. Panasonic is een wereldleider in warmtepomptechniek. Qua kwaliteit kan je dus op beide oren slapen. Ook letterlijk, met een werking die nooit boven het geluidsniveau van een fluistergesprek uitstijgt. Aquarea kan het hele jaar door warm water brengen en actief koelen in de zomer. Zelfs in putje winter (tot -20°) zorgt deze warmtepomp voor betrouwbare verwarming en sanitair warm water.

Elk toestel van Panasonic Aquarea kan je via Smart Cloud en Service Cloud vanop afstand aansturen of monitoren. Dankzij hun CO2-vrije werking, beperkte kostprijs, geldende subsidies en uitgebreid gamma is een lucht-water warmtepomp absoluut de optimale investering vandaag.

Meer weten? Bekijk de folder.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in