Verwarming

Alles begint bij Bosch.

Auteur: Bosch Climate

Maak het gezellig warm met Bosch. Geniet nu van een cashback tot € 150 op je nieuwe gascondensatieketel!

Bosch, altijd klaar om je te verwarmen!

Vanaf het ontwaken tot het slapen gaan is Bosch er voor je … zonder dat je het merkt!

Het leven bestaat uit verschillende momenten. We creëren mooie herinneringen als alles in ons huis werkt zoals het hoort. Met een Bosch verwarmingsoplossing ben je zeker van een warme thuis.

We willen je leven vereenvoudigen door eventuele problemen te voorkomen. Dat is onze topprioriteit en dat zal altijd zo blijven.

Dankzij een Bosch verwarmingsketel zal je altijd ontwaken in een warm huis en kan je altijd van een warme douche genieten om optimaal aan je dag te beginnen.

Geniet nu van een cashback tot € 150 op je nieuwe verwarmingsketel!

Haal alles uit het leven en geniet tot en met 31 december 2020 van een uitzonderlijke cashback tot maximaal € 150 op onze gascondensatieketels.

Surf snel naar www.boschdoetverwarming.be en neem deel aan deze actie!

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Charleston Bar

Zehnder

Zehnder Charleston Bar
Door het hoge vermogen van de Zehnder Charleston Bar wordt ook een grote badkamer aangenaam warm. Grote en kleine handdoeken trouwens ook. Dankzij de variabel monteerbare handdoekhouder zijn zij steeds binnen handbereik en voorverwarmd. Leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in