Interieurarchitect
De badkamer

Organizers voor elke lade

Auteur: Orgalux

Bij het organiseren van je woning zijn het vaak de grote projecten die eerst aandacht krijgen. Toch sluimert rommel vaak in de kleine hoekjes. Kleine speelgoedjes van de kinderen, je sleutels, balpennen en wat kleingeld en je krijgt al snel een slordig gevoel in je woning. Om deze kleine hoekjes helemaal op orde te krijgen, komen onze Cubics van pas! Door hun afmetingen vullen ze elke lade van Blum perfect uit in de diepte en krijg je de perfect fit. Kies jouw perfecte organizer voor elke lade, en krijg een georganiseerde woning in no time!

Cubimax, het perfecte verdeelsysteem voor de lade

De melamine Cubics zijn superhandig en te verkrijgen in drie verschillende kleuren: wit, zwart en rood. Het handige aan deze opbergers is dat ze vlot af te wassen zijn en dus ideaal zijn voor ruimtes als bijvoorbeeld de badkamer of bureau. De deksels worden zo gevormd dat ook deze als extra opbergruimte voorzien kunnen worden, voor spulletjes die je vaak nodig hebt. De perfecte organizers voor elke lade, als je het ons vraagt!

Cubiwood, de houten lade organizers

De luxueuze fineerhouten Cubics helpen je op een stijlvolle manier orde te scheppen in je lades of interieur! De Cubics en hun bijbehorende deksels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en twee soorten fineer: natuur eikenhout en natuur notenhout. Op die manier passen ze altijd mooi in het geheel! Door hun stijlvolle uitstraling zijn ze zowel in als buiten een lade te gebruiken, bijvoorbeeld voor in de woonkamer of op een kast.

Cubisoft, het opbergsysteem voor elk gezin

De vilten Cubics zijn de sleutel tot rust in je woning. Speelgoed van de kinderen dat ligt te rammelen in de doos, pennen die los in de lade liggen, sleutels die op de tafel gegooid worden, als je tot rust wil komen, kan je die storende geluiden missen als de pest. Elimineer die stoorzenders door ze in een zachte, vilten doosje op te bergen, en het is al heel wat rustiger in huis. Dit zorgt voor rust voor jou én al je huisgenoten. Ga voor een kleurrijk detail of kies voor een organisatiesysteem met kleuren dankzij de siliconen banden in alle kleuren van de regenboog!

Cubilux, de luxueuze lade inrichting

De meest luxueuze Cubics zijn zonder twijfel de Cubilux. Deze zijn ontworpen om perfect geïntegreerd te worden in je dressing. Deze juwelenopbergers worden gemaakt van exclusief nappa leder en zorgen voor een steeds perfect georganiseerde juwelenlade! Ze gaan van verdelingen met ringkussens tot horlogehouders. Welke lade-indeling is jouw favoriete opberger?

De perfecte organizers voor elke lade vind je hier!

Meer informatie en inspiratie kan je opdoen via Instagram en Pinterest!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in