Audio en video
De woonkamer

Ontdek het design van een TV standaard

De TV standaard is niet meer weg te denken. Overal waar beeldpresentaties gegeven worden zijn ze nodig. Op beurzen, scholen, tijdens meetings, bij informatiedagen, je kunt het zo gek niet bedenken. Ze zijn zo geïntegreerd bij het gebruik van een tv als medium dat ze vaak amper opvallen. En dat is eigenlijk jammer want een goede beeldpresentatie hangt af van de kwaliteit van de tv standaard of je nu thuis tv kijkt of zakelijk. Je wilt er met plezier gebruik van maken, zelfs kunnen genieten van een mooi design wanneer je geen tv kijkt en het moet de tv in staat stellen te doen wat je ervan verwacht.

Bijna onbegrensde mogelijkheden

De tv standaard is er in veel verschillende uitvoeringen, teveel zelfs om zo even achter elkaar op te noemen. Feit is wel dat je kunt kiezen uit een rijdende of niet rijdende tv standaard. Voor professioneel gebruik zijn er ook standaarden waar twee tv's op gemonteerd kunnen worden. De grootte van de tv bepaald het draaggewicht van de tv standaard, dus dat is iets om even rekening mee te houden en de hoogte waarop het beeldscherm te zien moet zijn is ook een aandachtspuntje. Soms kan het nodig zijn de tv in hoogte te kunnen verstellen. Zowel zakelijk als privé is dat iets om rekening mee te houden.

Overal tv kijken

Professioneel gezien is een rijdende tv standaard handig. Er zijn er met een extra plek voor apparatuur. Zo zit je niet met allerlei snoeren, maar is alles compact en handig weggewerkt. Je trekt de stekker van de tv uit het stopcontact en verhuist het geheel naar de volgende plek. Bij gebruik thuis is dat echt ideaal, vooral als je wat kleiner woont en toch graag in de woonkamer, slaapkamer en misschien ook in de keuken tv wilt kijken. Met een rijdende tv standaard haal je eigenlijk een soort plug and play systeem in huis.

Design, altijd een persoonlijke smaak

Of het nu zakelijk of voor privé gebruik is, het oog wil ook wat. Daarom zijn er mooie uitvoeringen in echte design, als onder andere aluminium, hout, wit of zwart, zodat ze mooi in het interieur integreren of als verrijdbaar object juist iets extra's aan de sfeer toevoegen.

Natuurlijk zijn er ook modellen die niet verrijdbaar zijn. Je vind dan bijzondere pootvormen waardoor het bijna lijkt of de tv boven de grond zweeft, of juist een ferme standaard die een meer robuuste uitstraling laat zien. Zo kun je ervoor kiezen de tv standaard een prominente plek binnen de inrichting te geven waardoor je een echte eyecatcher in huis haalt. Ook de staande tv standaard heeft legio mogelijkheden. Naast de mooie en, of praktische uitvoeringen is ook hierbij eventueel extra ruimte voor bijkomende apparatuur beschikbaar. Geen snoeren die het interieur een rommelig aanzien geven, alles is netjes weggewerkt. Je moet alleen kiezen voor de uitvoering van de tv standaard en wat die doet om het kijkgemak te vergroten. Zakelijk of privé, ieder doel op zich is gebaat bij een goed gekozen tv standaard om het kijkcomfort en gebruiksgemak te optimaliseren zodat je praktisch en oogstrelend perfect kunt combineren, waar dan ook.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in