De woonkamer

Maak van je woonkamer een kunstgallerij met The Frame

Nieuw: Flamant-kleuren zetten The Frame 2021 extra in de verf. 

Kunst verdient een kleurrijk kader. Om dat te onderstrepen creëerden we het verwisselbare kader van The Frame 2021 in 128 kleuren het Belgisch interieurlabel Flamant*. Hiermee kan je The Frame, 2021 Edition volledig naar smaak en interieur personaliseren. Die creatieve flexibiliteit inspireerde hedendaags kunstenaar Kevin Douillez om twee nieuwe schilderijen te maken.

Kevin Douillez creëert twee meesterwerken ter ere van The Frame 2021

Maak kennis met Kevin Douillez: een 30-jarige autodidacte hedendaagse schilder, geboren in de buurt van Binche en wonend en werkend in Brussel. Ter ere van de vernieuwde The Frame creëerde deze jonge kunstenaar twee exclusieve meesterwerken. Uit de volledige waaier van 128 nieuwe Flamant-kleuren selecteerde hij die dertig trendkleuren die hem het meest aanspraken. Bovendien wou hij in deze twee werken absoluut de ruwe textuur van het materiaal behouden en daarom schilderde hij uitsluitend met zijn vingers.

Haal een ‘Kevin Douillez’ in huis

De elegante kunstwerken van Kevin Douillez kan je exclusief in dit artikel downloaden van 4 oktober tot 31 december 2021.

Waar kunst écht tot zijn recht komt

Kunst moet je beleven toch? Met The Frame, 2021 haal je op zich al een kunstwerk in huis, maar bovendien doet de verbluffende beeldkwaliteit van deze 4K QLED tv je favoriete kunstwerken alle eer aan. Zóveel details dat het wel lijkt alsof er een échte Monet, Pissarro, Klimt, Gauguin of Cézanne in je woonkamer hangt.

Maak van je woonkamer een kunstgalerij

Met een bibliotheek aan meer dan 1500 kunstwerken van wereldklasse in de Art Store** maak je van je interieur een kunstgalerij. Toon je liever je favoriete foto’s of andere digitale kunstwerken op je tv, dan kan je deze gemakkelijk uploaden via de SmartThings-app op je smartphone.

Tip

Wist je dat je in de Art Store op kleur kan zoeken? Zo vind je in 1-2-3 het perfecte kunstwerk.

Ontdek hier meer over The Frame!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in