De woonkamer

Lekker tot rust komen in je zetel

Een zetel is het meest noodzakelijke element in je interieur. Als je nieuw meubilair nodig hebt is het eerste waar je naar kijkt toch altijd de zetel? De zetel is niet meer weg te denken uit ons leven sinds in 1690 de Engelsen er mee op de proppen kwamen. Met de zetel zoals wij het kennen dan toch. Volgens historici dateert de zetel al vanuit de tijden van de Egyptenaren en de farao’s. Maar daar zijn nooit bewijzen van gevonden.

Elke gelegenheid een andere sofa

Net zoals heel veel spullen bestaan ook zetels in alle geuren en kleuren. Je hebt sofa’s om lekker in te chillen voor de televisie, maar ook om rustig een boek in te lezen. De zetel is je toevluchtsoord na een drukke dag. Het enige wat je dan wil doen is je schoenen uit doen en neerploffen in je zetel.

Maar een zetel biedt nog veel meer dan alleen iets om in te chillen. Het is ook het perfecte item in je interieur om mensen bij je thuis mee te ontvangen. Aan tafel gaan zitten is te stijf, dus ga je al snel in de zetel zitten met een lekker aperitiefje.

Aan alles komt een einde

Jammer maar helaas, je interieur kan niet alleen maar bestaan uit zetels. Je wil natuurlijk ook kunnen eten. En oké je kan ook eten in je zetel, maar dit is niet altijd even gemakkelijk. Eten in je zetel is goed als je alleen thuis bent en een film aan het kijken bent.

Als je mensen ontvangt, wil je toch rustig de beentjes onder tafel kunnen schuiven? Al een geluk bestaan er voor jou meubelsets in alle geuren en kleuren.

Interieur van je dromen

Het interieur van je dromen hebben is niet altijd even gemakkelijk. Je kan een perfect beeld hebben in je hoofd van hoe je iets wil inrichten. Maar in realiteit is dit niet altijd zo. Vaak vind je niet de zetel of meubelset die aansluit bij je verwachtingen.

Daarom is het van cruciaal belang dat je rustig je tijd neemt voor het inrichten van je interieur. Trek er op uit en doe inspiratie op. Ga eens langs bij vrienden en familie om te zien hoe zij hun interieur hebben ingericht.

Zoals het gezegde luidt: “Wie zoekt die vindt!”. Dit geldt ook voor het interieur van jouw dromen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in