De woonkamer

Kom heerlijk thuis en geniet in een moderne relaxstoel

Nu we weer veel op kantoor werken, raken onze agenda’s ook weer steeds meer gevuld. Gemiddeld reizen we toch weer minimaal twee keer per week naar kantoor. Wie met het openbaar vervoer gaat heeft weer te maken met overvolle treinen waar nooit genoeg zitplaatsen zijn. Een treinreis is voor de meeste forenzen dan ook niet ontspannend. Wie kiest om met eigen auto te gaan heeft inmiddels volop te maken met overvolle wegen en fileleed. Al met al is een reis naar kantoor beslist geen ontspannende bezigheid. Je moet altijd alert zijn om op onverwachte situaties in te spelen.

Waar we ook naar toe gaan en waar we ook zijn of dat nu in de auto is, op kantoor of gewoon thuis, je wilt op al deze plekken altijd lekker kunnen zitten. Niets is zo vermoeiend als je in een verkeerde zithouding moet rijden of werken.

Zithouding

Als je dagelijks een flinke afstand moet afleggen of naar het buitenland gaat voor een conferentie of vakantie dan kan je in de auto als chauffeur of passagier last van vermoeide beenspieren of andere lichamelijk ongemakken krijgen. Je zult dan met grote regelmaat een rustpauze moeten nemen om de benen te strekken. ZIt je ook langere tijd achter je bureau dan is het ook raadzaam om regelmatig een loopje te nemen of rek- en strekoefeningen te doen. Je kunt ook het nuttige met het aangename verenigen, door een kopje koffie of thee voor je collega’s te halen. In tegenstelling tot een autostoel kun je een bureaustoel gelukkig helemaal op je lichaam afstellen. Een specialist kan je daarbij helpen om de stoel in de perfecte ergonomische stand te krijgen. Dat kan zowel in hoogte, afstand en hoek bijgesteld worden.

Moderne relaxstoel

Niet alleen de bureaustoel kun je tegenwoordig perfect afstellen ook de moderne relaxstoel kun je helemaal naar je eigen hand zetten. Vaak is het ontwerp, het materiaal of de kleur wat je als eerste aanspreekt. Je spreekt dan van ‘liefde op het eerste gezicht’. De design relaxstoel is echt van deze tijd en past zeker in een modern en strak interieur. Daar de enorme variatie aan stoffen, designs en kleuren is er voor elke doelgroep zeker een moderne relaxstoel verkrijgbaar. Het is op dit ogenblik echt een trend dat ook jongeren graag lekker willen zitten in bijvoorbeeld een automatisch bedienbare stoel. Kortom iedereen wil graag zo comfortabel mogelijk zitten. Eigenlijk gaat het dezelfde kant op als de e-bike. Hierin waren de senioren de trendsetters. Die trend is nu door jong en oud overgenomen, waardoor je ook veel middelbare scholieren tegenwoordig op de elektrische fiets naar hun onderwijsinstelling ziet gaan.

Kiezen

Je gaat bij de aanschaf van een design relaxfauteuil niet over één nacht ijs. Vaak beland je als eerste op je zoektocht op internet. Hierbij kan het aanbod je als overweldigend doen overkomen. Dat is ook zo. Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Het welgemeende advies is dan ook: ‘Ga langs bij een specialist zoals Easysit om je op een deskundige wijze te laten informeren.’ Je wilt tenslotte ook zelf ervaren hoe een moderne relaxfauteuil zit voordat je tot de aankoop over gaat.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in