De woonkamer

Jouw interieur op maat met The Frame en de touch of Flamant

Martine Groetaers is al meer dan 25 jaar designer en interieurstyliste voor het Belgische merk, en vol passie voor haar vak. Samen hadden we het over The Frame maar vooral over interieurinrichting. Ontdek snel haar beste 5 tips voor een sfeervol interieur dat volledig bij je past!

De frame van de lifestyle TV heeft 128 nieuwe trendkleuren van het Belgische merk erbij.

Interieur tip 1: Beperk je tot een palet van maximum 3 kleuren

Zo vermijd je dat het teveel wordt. Onze blik wordt van nature aangetrokken door focuspunten: speel dus met verschillende tinten van eenzelfde kleur en voeg speelse kleurtoetsen toe via vrolijke accessoires of de kunstwerken uit de Art Store op jouw The Frame. De Art Store beschikt over de meest uiteenlopende keuze aan kunstwerken. Breng de natuur binnen met de ‘Boerderij in Opper-Oostenrijk’ van Klimt of ‘Les Nymphéas’ van Monet, of ga voor een van je mooiste fotoherinneringen voor een extra persoonlijke toets.

Interieur tip 2: Groot of klein, een leefruimte moet gezellig zijn

Leg de nadruk op het hoog cocoon-gehalte van kleine ruimtes met warme tinten, zoals Terra di Siena, Vert d’Ó of Atlas. Beige is het nieuwe wit, en is perfect om grote ruimtes een knusse vibe te geven. Ook ‘warm neutrals’, zoals een bronzen kaki-nuance (Shiitaké) of oudroze (Alizé) zijn extra rustgevend.

Interieur tip 3: Vergeet deuren, houtwerk, plinten… en The Frame niet!

Of breng kleur in je interieur met een kleurrijk plafond, super trendy! Kleur is zeker niet alleen voor muren voorbehouden. Ook via de omlijsting van jouw The Frame televisie kan je een vleugje kleur aan je interieur toevoegen. Wit, Teak of Walnoot look, Terracotta of één van de 128 Flamant tinten... The Frame is verkrijgbaar in vele kleuren en in een minimalistische of afgeschuinde versie om zich perfect aan jouw smaak aan te passen!

Interieur tip 4: Laat je inspireren door de natuur voor een tijdloos interieur

Denk: linnen, de Teak of Walnoot look van The Frame, enkele mooie plantjes en accessoires met een minerale look. Waarom dit zo’n goed idee is? Omdat een neutrale basis perfect samengaat met felle tinten als Klein-blauw, Lipstick of Bikini-geel. Wist je dat je kunstwerken in de Art Store op kleur kan zoeken? Zo vind je in no time het perfecte stuk, praktisch!

Interieur tip 5: It’s all in the details

Kies je accessoires in een kleur die past bij de omlijsting van jouw The Frame, zoals een mooi licht eiken vaasje of kussens met een fijne zwarte rand. Zorg voor een zacht contrast door je Frame te omlijsten met een kader die een tint donkerder is dan die van je muur, of match hem aan een eyecatcher uit je interieur.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in